10 livezi unde sa mergem la cules de mere

Pentru ca sezonul de cules mere ne bate la usa si in aer incepe sa miroasa a toamna, ne-am gandit sa selectam pentru dumneavoastra 10 livezi, apropiate de Montreal, unde ar merita sa petreceti o zi cu familia la cules de mere rataciti printre crengile incarcate cu fructe delicioase si miros de placinta de mere cu scortisoara.

1. Ferma ROKA
Adresa: 2 Chemin du Sous-Bois, Mont-Saint-Grégoire, QC J0J 1K0
Nici nu am putea sa incepem prezentarea noastra fara a pune pe primul loc o ferma unde gazde ne sunt romanii. Ferma ROKA este de mai multi ani proprietatea unor romani ce pun multa dragoste si pasiune in ceea ce fac.
Mere biologice din soiurile: Cortland,Empire, Spartan, McIntosh, Rouge Deliceuse, Liberté. Multe alte produse ce au la baza merele si mierea de albine disponibile in magazinul de la ferma. Pentru orar, cel mai bine ar fi sa contactati direct ferma, coordonatele fiind pe site : www.fermeroka.com

2. Verger Labonté
Adresa: 2291, boul. Perrot , Notre Dame de l’Île Perrot
Cu mai mult de 20 de soiuri de mere disponibile pentru cules de la inceputul lui august si pana la jumatatea lunii octombrie, cu labirintul ce ne intampina in fiecare an si cu multe alte activitati pentru copii, ferma Labonté este una dintre candidatele la titlul de cea mai buna ferma din jurul Montrealului.
Orar: pana la ora 17 in timpul saptamanii si pana la 16.15 sambata si duminica.
www.vergerlabonte.com

[box border_color=”blue” border_width=”2px” corners=”8px / 16px”]

Solutii ipotecare adaptate nevoilor dumneavoastra
Preaprobare pentru cumpararea unei proprietati, Refinantare, Reinnoirea ipotecii
10 ani experienta in domeniul financiar in Quebec
Romulus Stroe – 514 652 9372 – www.imobiliar.ca

[/box]

3. Verger Gibouleau
Adresa: Verger Gibouleau, 3675 Avenue des Perron, Auteuil, Laval
La doi pasi de Montreal, pe insula invecinata la nord, livada de mere Gibouleau va asteapta cu mere din soiurile: Melba , Lobo, Mcintosh, Cortland, Russet si Honey Gold. Plimbarile cu remorca trasa de tractor sunt ceva normal, iar voia buna va fi sigur la intalnire.
Orar: Luni pana vineri 9 – 18, sambata si duminica 9 – 17.
www.vergergibouleau.com

4. Verger et Cidrerie Lacroix
Adresa: 649 chemin Principal, Saint-Joseph-du-Lac
Ne indreptam spre Oka si dam peste aceasta frumoasa livada. Plimbari cu tractorul, ferma de animale, labirint facut din baloti de paie, magazin cu produse locale si mai mult decat orice degustari si posibilitatea de a cumpara cidru facut local.
Orar: zilnic de la 9 la 17.
www.vergerlacroix.ca

5. Quinn Farm
Adresa: 2495 Boul Perrot, Notre-Dame-de-l’Ile-Perrot
Nu numai mere! La ferma Quinn putem sa culegem afine (plin sezon acum), legume (fasole, morcovi, cartofi, rosii) si fireste, mere. Fiind inceput de sezon numai soiul Paula Red este disponibil pentru moment. Va asteapta o multime de activitati pentru cei mici, labirint, jocuri, si ferma de animale.
Orar: 9 la 17 in fiecare zi.
www.quinnfarm.qc.ca

6. La Magie de la pomme
Adresa: 925 Rang de la Fresnière, Saint-Eustache
Ferma se deschide pe 3 septembrie, chiar la timp pentru weekendul lung. Activitati si program de animatie pentru cei mici, totul invesmantat intr-un peisaj de vis.
Orar: 9 la 17 in fiecare zi.
www.lamagiedelapomme.com

7. Verger du Parc national du Mont-Saint-Bruno
Adresa: 330, rang des 25 Est, Saint-Bruno-de-Montarville
Pentru cei indragostiti de natura, de plimbari sau de admirat peisajele de vis, SEPAQ va pune la dispozitie o livada de mere crocante si gustoase situata chiar intr-unul din parcurile lor. La magazinul de la intrare puteti gasi o multime de alte produse agroalimentare locale.
Orar: marti – vineri 9 la 16, sambata si duminica 9 la 17.
www.sepaq.com

8. Vergers et Cidrerie Denis Charbonneau
Adresa: 575 Rang de la Montagne, Mont St. Grégoire
La numai 45 de minute de Montreal, la baza muntelui St Grégoire, o alta oaza de verdeata si un loc numai bun de cules mere si degustat cidru. Ca o surpriza, ferma va ofera in cadrul magazinului o crêperie unde puteti sa mancati clatite delicioase. Ferma lor are nu mai putin de 28 000 de copaci si 15 soiuri de mere.
Orar: 8 – 19 in fiecare zi.
www.vergersdc.qc.ca

9. Verger Chocolaterie Pommalefun
Adresa: 1673 Chemin Principal, Saint-Joseph-Du-Lac
Credeti ca mai este nevoie de detalii? Mere, cidru, ciocolaterie si voie buna… Cam asta ar fi rezumatul. Lasati copiii sa se joace la lacul cu ratuste sau in casutele imprastiate prin livada. Sau si mai bine, Marie Quatre Pommes ii poate amuza cu povesti special gandite pentru ei.
Orar: 9 – 17 in fiecare zi.
www.vergerpommalefun.com

10. Verger Jude Pommes
Adresa: Jude-Pomme, 223 Rang Sainte Sophie, Oka
Suc proaspat de mere, plimbari in tractor si zona pentru pic-nic. La livada Jude Pommes aveti sansa sa culegeti nu numai mere, insa si pere si prune. Verificati pe site-ul livezii disponibilitatea si perioadele cand pot fi culese diferitele varietati de fructe.
Orar: 9.30 – 17 in fiecare zi.
www.judepomme.com

Distribuie:

Related posts

Leave a Comment