25 – 26 aprilie 2015 – Unde iesim la sfarsit de saptamana

canadiens-mtlUn nou weekend, un nou motiv de bucurie, relaxare, timp liber petrecut cu familia si prietenii.

Special
Daca nu v-ati luat bilete poate ar fi timpul sa va grabiti. Astazi, vineri 24 aprilie are loc concertul formatiei 3 Sud-Est, concert ce face parte din Mega Turneul canadian 2015. Detalii legate de ora de incepere si sala unde se va desfasura evenimentul gasiti pe site-ul concerte.ca

Sport
Incepem cu o problema ce framanta intreaga suflare romana din Montreal, iubitoare de hockey. Canadiens desfasoara astazi al 5lea meci din seria cu Ottawa Senators si speram sa fie si ultimul. In caz contrar, un al 6lea meci va avea loc duminica la Centre Bell.
Pentru cei carora sportul pe gheata nu li se pare atragator, exista sansa sa urmareasca turneul de tenis de la Stuttgart, acolo unde nimeni alta decat Simona Halep se pregateste pentru semifinala de sambata si de ce nu, poate chiar pentru finala.

Expozitii
Ultimul weekend in care mai puteti vizita expozitia Les Grecs – D’Agamemnon à Alexandre Le Grand ce este azduita de Muzeul Pointe-à-Callière si este dedicata grecilor antici.
La Musée des beaux-arts de Montréal (MBAM) puteti vizita expozitia Merveilles et mirages de l’orientalisme : Benjamin Constant – expozitie deschisa pana pe 31 mai.
Pana pe 1 noiembrie la Muzeul Stewart aveti sansa de a vizita o expozitie dedicata atat celor mari cat si celor mici D’Artagnan Al Capone et les autres – Armes et légendes. O multime de activitati si de proiectii de filme sunt in program.

Festivaluri
A 17a editie a Festivalului International Literar Métropolis Bleu
Pasionati de dans sub toate formele? Calendarul evenimentului Quebec Danse, aflat la a 4a editie va da detalii legate de salile si orele unde puteti urmari dansatorii.

Shopping
Pasionati de moda vintage? Anii ’60-’70-’80 va rascolesc? Avem in weekendul acesta a 9a editie a OldWIG ce se va desfasura la Bain Mathieu. Puteti cumpara haine si decoratiuni retro, asculta muzica sau pur simplu puteti pierde timpul intr-o placuta intoarcere in timp.

Distribuie:

Related posts

Leave a Comment