3 – 4 Ianuarie 2015 – Unde iesim la sfarsit de saptamana

luminothPrimul articol din 2015, primul weekend din 2015, prima iesire din 2015… sa vedem ce se intampla weekendul acesta, in Montreal. Si cel mai important, nu va speriati de vremea rece. In Place Jacques Cartier va puteti incalzi la unul din multele Hotspots ce sunt deja instalate.

Ultimul weekend in care mai puteti admira focurile de artificii Les Feux sur glace Telus – sambata de la ora 20 in Vieux Port. Evenimentul este organizat de Vieux Port de Montreal sub egida Montréal en Fêtes si va puteti amuza la o multime de alte activitati: spectacole, cinema, povesti pentru copii.

In Old Montreal (Vieux Port) va puteti incalzi cu o cafea gratuita sau o ciocolata calda oferita de The 24H Comfort Team. Activitatea va mai avea loc numai sambata si duminica aceasta de la ora 10 la 18.

Tot numai weekendul acesta si tot in Old Port, veti avea ocazia sa va intalniti cu Merry Montreal’s Wacky Street Performers ce va vor surprinde cu momente de magie. Mister Presents va fi si el prezent (cum altfel?!)

Stiati ca la Muzeul Stewart expozitia Les pères Noël débarquent au Musée Stewart inca nu s-a incheiat? La fel, ultimul weekend in care va mai puteti bucura de ea.

Gradina Botanica, va primeste cu expozitia Noël bonbon / A Sweet Christmas –  pana in 4 ianuarie expozitie gratuita de bomboane si dulcegarii, precum si ateliere de confectionat bomboane.

La Muzeul McCord (pana pe 6 aprilie) – L’île aux jouets – Activitate pentru cei micuti, cu varsta intre 3 si 9 ani.Un vapor naufragiaza. Copiii pornesc in cautarea supravietuitorilor…O aventura!

La Biennale de Montréal (pana pe 4 ianuarie) – Locul unde lumea artistica a orasului se aduna zilele acestea. Expozitii, conferinte, intalniri intre artisti. Unde? Anul acesta la Muzeul de Arta contemporana (Musée d’art contemporain).

Muzeul Pointe-à-Callière gazduieste incepand cu 12 decembrie expozitia Les Grecs – D’Agamemnon à Alexandre le Grand – un eveniment important, de talie internationala. Locul in care puteti descoperi 5000 de ani de istorie greaca.

Spectacolul de lumini Luminothérapie la Quartiers des Spectacles– videoproiectii pe cladirile din jur, maiestuos si impresionant (10 decembrie 2014- 2 februarie 2015).

Expozitia L’amour sous toutes ses coutures de la muzeul McCord va aduce in prim plan o pagina din istoria rochiilor de mireasa si a accesoriilor de nunta din secolele 19, 20 si 21. Expozitia dureaza pana in 12 aprilie 2015.

Winter Village – Activitatile de iarna de la Stadionul Olimpic, organizate de Sun Life, sunt in plina desfasurare. Patinaj, restaurant, muzica si DJ.

Stiati ca daca aveti un OPUS card valid, puteti sa beneficiati de o cursa gratuita cu liftul in turnul Stadionului Olimpic? Pe pagina Facebook a Olympic Stadium gasiti detalii despre toate activitatile si promotiile in vigoare.

Sa ne distram si sa incepem anul nou cu zambetul pe buze. La multi ani 2015!

 

 

Distribuie:

Related posts

Leave a Comment