Acces blocat catre autostrada 20 pentru urmatorii 4 – 5 ani

0
2775

turcotRezidentii din vestul insulei si cei din zona NDG au fost avertizati in luna iulie, ca incepand din octombrie anul acesta urmeaza o lunga perioada de lucrari rutiere in zona Boul Angrignon si Ave du Dollard. Lucrarile respective fac parte din modernizarea interchange-ului Turcot, si au ca scop crearea de noi cai de acces inspre si dinspre autostrada 20. Astfel:

Bulevardul Ste. Anne de Bellevue (intre Petro Canada de pe St. Jacques Blvd. si pana la Highway 20) va fi restrictionat la numai doua benzi in directia est si o banda in directia vest, pentru urmatoarele 6 saptamani.

Incepand cu 20 octombrie traversarea boul Angrignon peste Aut 20 va fi inchisa, pentru a se putea construi benzi suplimentare, necesare lucrarilor ce vor dura 4 ani. Lucrarea va dura aproximativ 4 saptamani.

Incepand cu 14 noiembrie, boulevardul Ste. Anne de Bellevue va avea numai o banda deschisa in fiecare sens, pentru urmatorii 4-5 ani.

Din luna decembrie vor incepe lucrarile majore, cu mai multe intrari si iesiri ale Aut 20 inchise pana in noiembrie 2019.

  • intrarea si iesirea din Boul Ste. Anne de Bellevue catre Aut 20
  • Intrarea dinspre Ave St. Pierre catre Aut 20 Est
  • inchiderea Boul Montreal-Toronto intre Boul St. Joseph / Strada St. Jacques si Avenue St. Pierre

Avenue Brock directia sud va fi deasemenea inchisa de la Promenade Ronald pana la Strada Richmond pana in octombrie 2016.

CTV News

 

Distribuie:

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY