Acum poti sa devii invizibil pentru radarele foto

Un om de afaceri din Laval comercializeaza de ceva vreme o vopsea speciala ce impiedica radarele foto sa va citeasca placa de inmatriculare. Compania ce vinde acest produs se numeste Distribution Zéro Ticket, iar produsul despre care este vorba este Photo Blocker Spray. Produsul respectiv se comercializeaza deja de mai multi ani in US, insa abia acum a fost introdus pe piata din Quebec.

Felul in care functioneaza produsul  este foarte simplu: aplicat peste placa de inmatriculare, produsul care este 100% transparent, reflecta lumina blitzului de la camera radar, facand astfel numerele de inmatriculare imposibil de citit in fotografie.

Patronul companiei ce vinde spray-ul respectiv a declarat ca produsul poate fi vandut legal, insa in ceea ce priveste utilizarea lui, SAAQ-ul spune ca nu este deloc legal. Este drept, produsul este transparent si nu se observa, ramane de vazut cum vor face echipajele de politie aflate in trafic sa dovedeasca utilizarea lui.

Pe de alta parte, amenda pentru lipsa de vizibilitate a numarului de inmatriculare este intre 30 si 60$… iar amenda de radar mult mai mare 🙂

 

Distribuie:

Related posts

Leave a Comment