Agresiuni sexuale in taxiurile din Montreal

0
3469

policeServiciul de politie al Montrealului (SPVM) a deschis o ancheta asupra mai multor agresiuni sexuale ce s-au petrecut in taxiurile montrealeze, ultima dintre ele fiind inregistrata la sfarsitul weekend-ului trecut.

Sergentul Laurent Gingras, purtatorul de cuvant al SPVM nu a confirmat daca sunt urmariti unul sau mai multi soferi de taxi si nici numarul exact al reclamatiilor depuse, insa el a afirmat ca numarul ar fi posibil de estimat pe “degetele de la o mana”.

Politia montrealeza recomanda femeilor sa nu se urce in taxiuri daca sunt singure sau daca sunt in stare de ebrietate. Cea mai buna solutie ar fi sa partajeze calatoria cu taxiul sau sa nu consume prea mult alcool, pentru a ramane in deplinatatea capacitatilor fizice si mentale. Acest lucru este foarte important, pentru ca in majoritatea reclamatiilor, victima consume alcool.
Printre solutiile ce pot fii adoptate pentru a se proteja ar mai fi recomandarea de a nu apela niciodata la un taxi luat de pe stada, ci la unul comandat direct la firma de taxi si sa faceti o poza sau sa notati informatiile soferului afisate in interiorul masinii. Daca legitimatia soferului nu este afisata, este recomandat sa coborati din masina si sa comandati o alta, pentru ca este posibil ca soferul respectiv sa nu fie autorizat ca taximetrist.

Distribuie:

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY