Astazi, mare meci mare: Lucian Bute vs Eleider Alvarez – Hai Lucian!!!!

Un meci indelung asteptat si posibil o revenire promisa a lui Lucian pe scena boxului mare. Ii tinem pumnii si suntem alaturi de el in meciul de astazi. Meciul va incepe in jurul orei 22.30, ora Quebecului, si se va desfasura la Centre Videotron in Quebec Ville. In Canada meciul va fi difuzat in sistem pay per view de Videotron, insa din pacate in Romani nu se va putea, din cauza lipsei de interes din partea televiziunilor din tara.

Lucian Bute (36 de ani, 32-3-1, 25 KO), care a deținut aproape cinci ani centura de campion mondial IBF la supermijlocie (19 octombrie 2007 – 26 mai 2012), a explicat de ce acceptat să boxeze împotriva columbianului Eleider Alvarez (32 de ani, 21-0, 10 KO). “Este cea mai scurtă cale către o nouă șansă de a lupta pentru un titlu mondial”, a declarat pugilistul român, citat de site-ul worldboxingnews.net.

Învingătorul acestei partide va boxa pentru titlul mondial cu Adonis Stevenson, în toamna anului 2017. Canadianul în vârstă de 39 de ani are 28 de victorii (23 prin KO) şi o singură înfrângere în carieră.

Dupa ultimele stiri publicate ieri de presa din Quebec, se pare ca invinsul acestui meci va avea sansa unui meci cu Jean Pascal. Fireste, Pascal s-a declarat nemultumit spunand ca o lupta cu invingatorul are fi fost mult mai interesanta pentru el.

Distribuie:

Related posts

Leave a Comment