BOX – JoJo Dan in fata unei lupte decisive

jojoDanVineri, pe 19 decembrie JoJo Dan (33 de ani, 33-2, 18 KO) se va afla in fata unui adversar pe care l-a mai invins o data, anul trecut, boxerul din Quebec Kevin Bizier (30 de ani, 23-1, 16 KO). Cartile ii vor aduce din nou fata in fata pe cei doi boxeri, la numai un an de la lupta ce a fost castigata de JoJo Dan, de data aceasta insa miza va fi una mult mai mare si mai importanta, si anume aceea de challenger obligatoriu la titlul mondial la semimijlocie, versiunea IBF, titlu ce este in acest moment deţinut de britanicul Kell Brook.

Meciul se va disputa in cadrul galei din Quebec City, in care se va disputa titlul mondial WBC la categoria semigrea dintre Adonis Stevenson şi Dmitry Sukhotsky.

Intr-un interviu pe care managerul lui JoJo, Chris Ganescu il da cotidianului Prosport, acesta spune:

Gănescu: ”JoJo este un exemplu pentru orice sportiv”

Au trecut trei ani de când JoJo Dan pleca de la Trabzon, din Turcia, cu maxilarul fracturat şi cu multe incertitudinile legate de cariera lui de boxer. Cea de a doua înfrângere în faţa lui Selcuk Aydin, marcată de accidentarea teribilă din timpul meciului, i-a făcut pe mulţi să nu-i mai dea şanse de revenire. JoJo şi-a văzut însă de drumul său, cu speranţă şi ambiţie, bazându-se pe oamenii de lângă el, managerul Chris Gănescu şi promotorul Lou DiBella. ”JoJo poate fi un exemplu pentru orice sportiv, pentru dârzenie, perseverenţă şi răbdare. Şi-a văzut treabă, ştiind că va veni şi momentul lui. Este într-o formă foarte bună”, spune Chris Gănescu.

 

Distribuie:

Related posts

Leave a Comment