In ce cartier din Montreal sunt cele mai multe crime si care este cel mai sigur

Cred ca intrebarea aceasta face parte din setul de necunoscute pe care il are in bagaj fiecare nou venit in Montreal, indiferent ca este emigrant, student, cu viza temporara de lucru sau doar in vizita. Unde sa inchiriem primul apartament? Unde este cel mai sigur pentru familie si pentru copii?

Suntem in masura sa va raspundem la intrebare, mai ales ca SPVM (Serviciul de Politie al Montrealului) a pus la dispozitia publicului datele statistice cu privire la criminalitatea orasului in 2015, date impartite pe cartiere. Concluziile raportului, ar fi urmatoarele:

Global, nivelul criminalitatii pe insula Montreal a scazut in 2015. Aici ne referim la crime, tentative de crima, agresiuni sexuale, etc..).

Situatia s-a ameliorat in cartierul Saint-Michel, acolo unde rata criminalitatii contra persoanelor si a proprietatii private a scazut destul de mult in 2015, cartierul trecand de pe locul 8, ca sector cu probleme deosebite, pe locul 20, din 32 de cartiere. Deasemenea, s-au inregistrat scaderi importante si in cartierele Centre-Sud, Rosemont si Montreal-Est.

Situatia continua sa de deterioreze in Parc Extension in ultimii doi ani. Cartierul era pe locul 7 in 2013, in clasamentul cartierelor sigure, pentru ca in 2014 sa ajunga in pozitia 11 si in 2015 in pozitia 20. Un cartier ce scade deasemenea in acest calsament este si Dorval, acesta ajungand in 2015 in pozitia 8.

Daca vreti totusi sa stiti care este cel mai sigur cartier in Montreal, acesta este fara niciun dubiu Ile-Bizard. La polul opus, cartierul cel mai putin sigur, este centrul orasului. Aici insa trebuie sa tinem cont si de multimea de manifestari, sarbatori sau publicul aflat in tranzit prin zona.

Va invitam sa analizati tabelurile de mai jos pentru mai multe detalii.

img2-police

img1-police

Distribuie:

Related posts

Leave a Comment