Ce facem cand ne plictisim martea seara? O manifestatie in centru!

COBP – Collectif opposé à la brutalité policière a decis ca in seara de astazi, incepand cu ora 17 sa se adune la Parc Lafontaine pentru bataia anuala cu fortele de Politie. Scuzati, pentru un mars de protest impotriva brutalitatii Politiei.

Marsul va incepe cu un “repas festiv”, asta pentru a fi siguri ca daca sunt prinsi si au de stat o noapte in arestul Politiei, macar sa nu fie flamanzi. Apoi, ca orice persoana responsabila si adulta, participantii isi vor pune cagulele si vor trece la manifestarea pasnica cu bate, caramizi si bucati de trotuar. Cei mai norocosi dintre ei vor reusi probabil sa sparga o vitrina de magazin si sa-si cumpere in reducere maxima ceva haine, bauturi sau electronice. Fiti siguri ca nu-i veti vedea cum fura de la IGA 2kg de mere McIntosh.

Prima manifestare de acest gen a avut loc in 1997, insa aflam cu stupoare ca atunci nu au avut loc arestari. Suntem siguri ca politistii au fost luati prin surprindere sau nu si-au dat seama ca este nevoie de ei. In ultimii ani insa, actele de vandalism si arestarile sunt un fapt comun.

Pentru ca surpriza sa fie totala, COBP nu si-a anuntat traseul pe unde va avea loc marsul pasnic. Cel mai putin pasnic intuim pe unde se va intampla.

Bataie fericita le dorim!

 

Distribuie:

Related posts

Leave a Comment