Comunicat important pentru turul II al alegerilor prezidentiale

Avand in vedere fluidizarea procesului de votare, Biroul Electoral Central a decis ca formularul de declaratie pe proprie raspundere prevazut a fi completat si semnat de fiecare votant sa poata fi descarcat si imprimat on-line, anterior procesului de votare.

Redam mai jos textul integral al comunicatului primit de la Ambasada Romaniei la Ottawa, in care veti regasi si link-urile la care poate fi accesta formularul mentionat.

“Conform deciziei BEC nr. 125D din data de 4 noiembrie, formularul declarației pe proprie răspundere necesar pentru participarea la turul doi de scrutin pentru alegerea Preşedintelui României este disponibil pe site-ul MAE, link: http://www.mae.ro/prezidentiale-2014.

Formularul se regăsește și pe site-ul BEC: http://www.bec2014.ro/.

Completarea declaraţiei este o condiţie necesară exercitării dreptului la vot, prevăzută de art. 44 alin. (5) din Legea Nr. 370/ 2004 pentru alegerea Preşedintelui României.

Important! Conform deciziei BEC, formularul poate fi completat de titular înainte de a intra în secţia de votare, dar semnarea şi datarea sa se va face în faţa membrilor secţiei de votare.

Distribuie:

Related posts

Leave a Comment