Cresc amenzile de parcare in Montreal – Vezi aici cat vor fi

Ville de Montreal a anuntat astazi ca va majora amenzile pentru parcarea ilegala pe tot teritoriul insulei. Ultima majorare a amenzilor de parcare fusese facuta in 2009. Se asteapta ca si municipalitatile invecinate sa urmeze pasul facut de Montreal.

Astfel, parcarea in dublu va fi sanctionata cu amenda de 60$, fata de 40$ cat era pana acum. Costurile administrative vor ramane aceleasi ca si pana acum, adica de 27$, deci amenda totala va ajunge la 87$.

Amenda pentru parcare interzisa “normala” va creste cel mai putin, de la 40$ la 49$. Plus costuri administrative, fireste, ajungand la 62$.

Cel mai mult va creste amenda pentru parcarea pe locurile rezervate persoanelor cu handicap, aceasta urcand de la 100$ la 229$. Cu costuri administrative va ajunge la 300$, fata de 149$, ceea ce reprezinta mai mult decat dublu.

Masura de crestere a amenzilor fusese anuntata inca din luna ianuarie de Primaria Montrealului. Aceasta masura a fost anuntata la numai cateva zile dupa ce Valerie Plante anuntase anularea cotei de amenzi impuse politistilor, cota care se situa intre 16-18 amenzi pe zi.

 

 

Distribuie:

Related posts

Leave a Comment