Diaspora din Montreal iti multumeste, Adrian Ardelean

a_ardeleanPoate il cunoasteti direct, poate il stiti numai din auzite sau din articolele pe care le scrie de mai multi ani la ziarele din comunitate, insa merita sa-i multumim. De ce? Pentru ca este singurul (cel putin din ceea ce stiu eu) benevol din comunitate ce a pus umarul si a ajutat la alegerile din 2 si 16 noiembrie 2014. A stat in picioare si a impartit formulare, a dat sfaturi si indicatii celor care i le-au cerut. A facut acestea pentru ca asa este el, ardelean binevoitor si cu drag de romani si Romanie.

De mai bine de 10 ani, de cand este in Canada, Adrian s-a implicat in aproape toate proiectele comunitatii, a ajutat la strangeri de fonduri, organizari de spectacole, lansari de ziare si carti, a fost prezent in tot ceea ce ne-a definit pe noi in cultura si in spiritul nostru de romani.

De aceea cred eu ca este timpul sa-i multumim lui, omului si benevolului Adrian Ardelean, si sa-i spunem ca pe viitor ne bazam pe el si ca-i vom fi alaturi in orice va dori sa intreprinda in si pentru comunitatea romana din Montreal.

Poza din articol apartine prietenilor nostri de la ziarul Zig Zag Roman-Canadian.

Distribuie:

Related posts

One Thought to “Diaspora din Montreal iti multumeste, Adrian Ardelean”

Leave a Comment