Este octombrie, asta inseamna Oktoberfest!

oktoberfestIncepand cu weekendul acesta se da startul festivalurilor Oktoberfest in toata provincia. O lista cu cateva dintre ele, ce ni s-au parut mai interesante.

Marché Atwater Oktoberfest  Facebook

Unde: Atwater Market
Cand: 3 Octombrie – 5 Octombrie

Pentru 3 zile piata Atwater va deveni o berarie in toata regula gazduind 45 de microbraserii din Quebec ce va vor incanta cu berea produsa local. Macelarii si carnatarii din piata vor pregati pentru acest eveniment carnati si varza murata, in timp ce ceilalti ceilalti comercianti din piata isi adapta produsele la eveniment.

Krombacher Hell: L’OktoberfestFacebook

Unde: Bier Market (harta)
Cand: 30 Septembrie –  31 Octombrie

Petrecerea de la Krombacher nu dureaza numai o zi, nici macar doua sau trei, este facuta sa ne inclazeasca pe tot parcursul lunii octombrie. Atmosfera va fi intretinuta de berea Krombacher Hell, o bere lager ce nu este disponibila in Canada. Se poate bea in cizma, daca chiar vreti sa fiti in spiritul Oktoberfest.

Mois d’OktoberfestFacebook

Unde: Les 3 Brasseurs
Cand: 4 Octombrie – 30 Octombrie

Cel mai mare lant de microbraserii din Montreal, Les 3 Brasseurs, va crea o bere speciala pentru luna octombrie, o bere inspirata de metodele traditionale germane. Veti putea sa o degustati in compania meniului tipic german pe care braseria il serveste.

Montreal Fete De La Bavière 2014Facebook

Unde: Marché Bonsecours
Cand: 3 Octombrie – 5 Octombrie

Un eveniment prezentat in comun de Quebec si Bavaria (da, Bavaria, regiunea din Germania) este un party de 3 zile ce va va oferi mai mult de 80 de produse pentru degustare. Berea avand o proportie importanta in numarul respectiv 🙂 Mai mult de atat, vizitatorii vor putea intra in competitie pentru a castiga o excursie in 2015 la Oktoberfestul de la Berlin.

Oktoberfest OttawaFacebook

Unde: Clark Field Park (harta)
Cand: 3 Octombrie – 5 Octombrie

La o distanta relativ scurta de condus de Montreal, in afara orasului, un super party cu trupe locale, concurs de mancat carnati si vedeta evenimentului, cel mai lung cort cu bere din lume. 3 zile de cosmar pentru bautorii de competitie 🙂

 

Evenimente similare (party, bere, fun, muzica, dans…. just name it) se desfasoara in mai multe universitati din regiune. Chiar daca nu sunteti studenti ai respectivei institutii, sunteti totusi invitati in numar cat mai mare.

Université de Sherbrooke – Facebook

John Molson School of Business – Facebook

McGill Campus Bar – Gerts – Facebook

 

Distribuie:

Related posts

Leave a Comment