Facilitati la rambursarea burselor de studii postcolegiale – in vigoare de la 1 noiembrie 2016

De la inceputul lunii acesteia a intrat in vigoare poate una din cele mai importante masuri a guvernului federal menita sa faciliteze rambursarea imprumuturilor de studii postuniversitare. Astfel, imprumuturile vor fi rambursate numai dupa ce detinatorul va avea un job cu un venit minim de 25 000$ anual. Masura este valabila la nivelul intregii tari, indiferent de provincie.

In plus, cei ce au imprumutat bani pentru studii si au probleme legate de rambursarea imprumuturilor pot face o cerere in cadrul Programme d’aide au remboursement si in functie de situatia lor financiara (salariu, familie, etc) pot obtine o micsorare a ratelor sau chiar suspendarea platii acestora pana cand situatia financiara se va imbunatati.

Urmarea acestor masuri va fi faptul ca cei ce au un imprumut de studii pot beneficia de aceste inlesniri financiare si in acest fel sa se concentreze pe gasirea unui job ce le va permite sa isi demareze mai repede si mai profitabil cariera pe care si-au dorit-o. Totul, fara a avea grija rambursarii imprumuturilor de studii.

Gouvernement du Canada

Distribuie:

Related posts

Leave a Comment