Festivalul de film romanesc (FFRM 2014)

ffr2014Intre 23 si 29 noiembrie, la Montreal va avea loc cea de-a 8-a editie a Festivalului de film romanesc (FFRM 2014), desfasurat sub sigla Eurofest si organizat de asociatia ROCADE.
Evenimentul se va desfasura la Centre Segal – Les arts de la scene – Espace cinema (5170, ch. de la Cote Ste. Catherine.
Festivalul va beneficia de cateva prezente notabile din lumea filmului si teatrului romanesc: actorii Magda Catone si Claudiu Bleont, regizorul Ovidiu Georgescu si jurnalista de cinema Irina-Margareta Nistor.

La inceputul lunii decembrie (mai precis pe 6 decembrie), romanii din Toronto vor avea si ei ocazia de a viziona cateva filme romanesti, in cadrul unei “mini-caravane” cinematografice care face si ea parte din festival.
Nu in ultimul rand, trebuie precizat ca in aceeasi zi (6 decembrie, de la ora 20.00) actorii Magda Catone si Claudiu Bleont vor oferi, la Toronto (Japanese Canadian Cultural Centre, 6 Garamond Court, Toronto) o reprezentatie cu piesa “Treziti-va in fiecare dimineata”, o adaptare dupa Tudor Mazilu.
Pentru mai multe detalii, precum si pentru programul complet al filmelor care urmeaza sa fie prezentate la festival, va invit sa urmariti site-ul http://www.associationrocade.ca

Distribuie:

Related posts

Leave a Comment