IPhone 6 inregistreaza vanzari record in primul weekend

iphoneUtilizatorii de iPhone au luat cu asalt punctele de vanzare in primele 3 zile dupa lansare, a anuntat gigantul IT, vanzarile ajungand la 10 milioane de unitati.

Astfel, iPhone 6 si 6+ au depasit recordul inregistrat la lansarea modelelor 5S si 5C care nu au realizat decat 9 milioane de unitati vandute in 3 zile, ne anunta compania din Cupertino/California. Mii de utilizatori au asteptat in corturi in fata magazinelor lansarea noii game de telefoane, unii dintre ei asteptand chiar si o saptamana marea zi a lansarii.

Tim Cook, CEO-ul celor de la Apple, a spus ca in ciuda unor mici probleme in procesul de precomanda, nu ar putea fi mai multumit. Ba chiar, afirma el, Apple ar fi putut vinde mai multe unitati daca ar fi beneficiat de o retea de desfacere mai performanta si in momentul de fata se lucreaza la regim maxim pentru livrarea comenzilor existente.

Vestile sunt cu atat mai interesante, cu cat produsele nu au fost inca lansate in China, piata pentru care Apple a primit autorizatie de desfacere anul acesta. Este foarte posibil ca dupa aceasta lansare, rezultatele sa fie si mai impresionante.

Distribuie:

Related posts

Leave a Comment