La IGA se modifica data de ambalare pe pachetele de carne

0
1122

iga-marcheAcesta este rezultatul unei anchete facute de reporterii de la Radio-Canada. La adapostul anonimitatii, un macelar ce lucreaza pentru unul din magazinele lantului IGA a declarat ca este o practica frecvent utilizata ca dimineata, inainte de a se deschide magazinul sa fie inlocuite etichetele la produse proapete de carne ce sunt expirate sau la limita expirarii.

Persoana a declarat ca pachetele de carne sunt desfacute, examinate vizual si mirosite, iar daca totul pare in regula sunt reetichetate cu date de expirare valide. Aceasta practica se pare ca este raspandita in mai multe din magazinele ce apartin IGA.

Reporterii Radio-Canada au cumparat 2 steak-uri si 2 bucati de pui proaspat pe care le-au dus la un laborator de analize unde au fost testate pentru existenta a trei bacterii. Cele doua steakuri au fost in standard, insa in ceea ce priveste carnea de pui, una dintre bucati avea un nivel al bacteriilor de 4 ori mai mare decat normal, in timp ce cea de-a doua a inregistrat un nivel al bacteriilor de 35 de ori mai mare decat normal.

Articolul in original

Distribuie:

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY