Lucian Bute promite o revenire in primavara. Mai credeti in asta?

2
1113

lucianbute-27.11Lucian Bute a avut o prima intalnire cu reprezentantii mass media din Quebec miercuri, la o zi dupa ce a aterizat in Montreal. Intalnirea a clarificat intr-o oarecare masura anularea meciului din 6 decembrie, amanare datorata problemelor de sanatate aparute in ultimele zile ale antrenamentului din Filipine.

Aflat in antrenament cu noul coach Freddie Roach, Lucian parea intr-o forma de zile mari si determinat sa se intoarca cu o victorie in ringul de box, in fata suporterilor din Montreal. Din pacate o accidentare la spate survenita in timpul antrenamentului l-a adus in imposibilitatea de a mai disputa meciul programat. Lucian a marturisit ca a doua zi dupa accidentare a avut dificultati in a se ridica din pat si a merge, insa in ultimele zile starea lui s-a imbunatatit.

Scopul principal al conferintei de presa a fost nu atat explicarea accidentului, cat asigurarile pe care Lucian le-a dat suporterilor din Montreal si din Romania, ca v-a continua sa boxeze si sa se antreneze alaturi de Freddie Roach. Din declaratiile fostului campion mondial reiese ca nu are niciun gand de retragere din viata sportiva.

Voi ce credeti? Care sunt sansele de a-l mai vedea vreodata pe Lucian Bute in forma care l-a consacrat?

Articol complet pe ESPN

Distribuie:

2 COMMENTS

  1. M-as aventura sa raspund la intrebarea din titlu… Aia cu “daca mai revine Lucian Bute?”. Personal sunt aproape convins ca va reveni la primavara. Adica va reveni cu… o noua conferinta de presa! Ca in ultima vreme bag de seama ca are mai multe conferinte de presa decat meciuri in ring…
    Probabil ca o fi observat ca la conferintele de presa nu ia pumni in cap, si prefera sa “incaseze” intrebari si flash-uri foto decat upercuturi si crosee…

    Deci da, cu siguranta o sa vedem o revenire a lui Lucian Bute la primavara. Intr-o conferinta de presa. Cel putin una…

LEAVE A REPLY