Meteomedia a publicat previziunile meteo pentru vara aceasta si lucrurile arata foarte bine

Trebuie sa recunoastem ca suntem cu totii satui de vremea capricioasa de care am avut parte in ultimele luni si ca frematam de nerabdare sa intampinam vara cu soare si temperaturi estivale, asa cum ar trebui sa fie.

Ca sa dam tonul asa cum trebuie, ar trebui sa va spunem intai si intai ca in luna iunie vom avea parte numai de temperaturi peste 20 de grade Celsius si ca ploaia anuntata pentru respectiva perioada va fi in limitele cele mai normale ale sezonului, departe de ce am avut pana acum.

Vara nu va fi la fel de calda si uscata ca cea de anul trecut, insa temperatura va ramane ridicata, ceea ce va da nastere unei umiditati ceva mai ridicate. Sanse mai mari sa avem temperaturi peste normalul de sezon avem in Estrie si zona Montrealului. In ce priveste precipitatiile, este de asteptat sa avem cantitati usor peste normalul de sezon, insa si aici pot interveni multe variabile, stiut fiind ca atat cantitatea de precipitatii cat si probabilitatea de a avea o anumita cantitate de ploaie poate fi foarte usor influentata de schimbarile de directie in curentii de aer sau de temperaturile locale. Meteomedia

Distribuie:

Related posts

Leave a Comment