Microsoft a lansat astazi Windows 10

0
1644

win10Windows a trecut de la versiunea 8 direct la 10. Aceasta a fost una dintre marile surprize ale lansarii de astazi, facute in cadrul unei conferinte la San Francisco.

Motivul omiterii versiunii 9, ramane pentru moment necunoscut. Joe Belfiore, vice presedinte Microsoft, a raspuns evaziv la aceasta intrebare: “Veti vedea ca analizand in ansamblu produsul, numele o sa para mult mai apropiat de realitate”.

Se pare ca Windows 10 va reprezenta o fuziune intre usurinta de utilizare a Win 7 si functionalitatile lui Win 8. In opinia Microsoft, se pare ca vom avea de-a face cu sistemul de operare cel mai complet pe care compania l-a creat vreodata.

Meniul Start a fost reintrodus si a fost creat in asa fel incat sa integreze etichetele de utilizare ale aplicatiilor utilizate cel mai frecvent si un camp de cautari ce ne va oferi rezultate atat din calculator, cat si de pe internet.

Microsoft promite ca acest nou sistem de operare va avea o durata de viata de 10 ani, iar lansarea pe piata este prevazuta pentru sfarsitul lui 2015, cu o versiune beta disponibila de la 1 octombrie anul acesta.

 

Distribuie:

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY