Micul… diplomat!

mici-drapelVa puteti inchipuii o invitatie la picnic venita din partea … Ambasadei??? Oricat de curios ar parea, invitatia este adevarata.
Ambasada Romaniei la Ottawa, prin d-na ambasador Maria Ligor, in cooperare cu Ambasada Republicii Moldova, reprezentata de d-na Ana Beleavschi, lanseaza o inedita invitatie la iarba verde, profitand de primavara care pare sa-si fi intrat pe deplin in drepturi.
Cele doua reprezentante diplomatice au emis un comunicat prin care invita toti amatorii la un picnic in data de sambata, 9 mai 2015, de la ora 12.00 in Vincent Massey Park, sectorul Q, Ottawa (detalii si localizare: http://www.ncc-ccn.gc.ca/places-to-visit/parks-paths/vincent-massey-park)
Doamnele Maria Ligor si Ana Beleavschi promit carne la gratar pregatita dupa retete “traditionale”, dar si alte atractii, cum ar fi activitati sportive pentru adulti si copii si competitii pe teme culinare. Ce trebuie sa va aduceti de acasa? Doar voia buna, restul se va gasi la fata locului…
Pentru confirmari si informatii suplimentare: romania@romanian-embassy.com sau 613 789 3709.
Nota red.:  Nu se specifica daca este obligatorie tinuta (frac, papion, etc). Un mister mai gros ca fumul de mici planeaza si asupra ipotezei ca invitatia ar fi legata de declaratiile de acum cateva zile ale presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, care spusese ca romanii din diaspora ar putea fi tentati sa voteze “pentru un mic si-o bere”… Oricum, o initiativa pe cat de inedita pe atat de tentanta lansata de oficilitatile romane. Asteptam ca alte ambasade sa preia stafeta, si sa lanseze invitatii cum ar fi “Harakiri in grup” (Ambasada Japoniei) sau “Bautul berii fara profesor” (Ambasadele Germaniei si Cehiei, in cooperare).

Distribuie:

Related posts

Leave a Comment