Minunile din Caracal? Lavalul este un competitor serios!

poteauxVa amintiti cu totii probabil de cele 7 (sau 8 dupa alte surse) minuni din Caracal. Macaraua uitata in curtea interioara a blocului, cimitirul pe strada Invierii, puscaria pe a Libertatii, fabrica de paine pe strada Foamei, portile furate de la sediul Politiei sau faptul ca a luat foc cladirea pompierilor din oras.

V-am readus in amintire toate acestea numai ca sa va atragem atentia asupra unei minuni ce ar putea face ca Lavalul sa concureze serios la titulul de locul unde s-a rasturnat caruta cu prosti. In urma unor lucrari de largire a drumului, pe boul St-Elzéar, la Laval au fost uitati in mijlocul drumului 4 stalpi de electricitate. Problema nu ar fi fost atat de grava, insa drumul a fost frumos asfaltat in jurul stalpilor si nimeni nu a luat nicio masura pentru a se evita cheltuirea unor fonduri cu totul si cu totul nejustificat.

Chiar mai mult de atat, probabil ca povestea vi se pare veche, pentru ca intradevar este o poveste ce dateaza din vara lui 2013 si care a fost mediatizata pe masura. Ceea ce surprinde este ca un an de zile mai tarziu, in octombrie 2014, stalpul este la locul lui in mijlocul drumului, iar nici Hydro Quebec si nici Ville de Laval se pare ca nu vor lua vreo masura prea curand.

Se pare ca la mijloc este o neintelegere intre Hydro si Ville de Laval, neintelegere ce nu are sanse sa se rezolve prea curand.

Distribuie:

Related posts

4 Thoughts to “Minunile din Caracal? Lavalul este un competitor serios!”

  1. Numai un retardat mintal , precum autorul acestui articol, poate sustine fara simtire ca o caruta cu prostovani s-a rasturnat la Caracal.

    Rusine, nesimtitule!

    1. Parinte ne scuzi, insa este un adevar universal valabil 🙂

  2. Desigur fiule, dar sa nu uiti , la randul tau, sa-ti inveti urmasii sa se lase pe vine cand aud strigandu-se ” -Sârmaaaa !”

    1. Te-ai bucura daca as fi moldovean, asa-i? 🙂

Leave a Comment