Montrealul va reduce viteza la 30 de km/h pe arterele rezidentiale.

Redusa deja la 40 de km/h in 2009, iata ca Ville de Montreal ia in calcul reducerea vitezei la 40 km/h pe arterele rezidentiale si pe anumite portiuni din strazile principale.

Aceasta masura, ca si altele menite sa reduca numarul de accidente in metropola, face parte din pachetul de masuri ca va fi prezentat publicului in cadrul proiectului “Vision Zéro”. Deocamdata in faza de proiect, numele strazilor ce vor fi vizate de reducerea de viteza nu a fost inca mentionat.

Nu mai deprate decat saptamana trecuta, cartierele Plateau Mont-Royal si Rosemont-la-Petite-Patrie au anuntat ca pe strazile rezidentiale din respectivele cartiere viteza va fi redusa la 30 km/h incepand cu 2017. Cele doua municipalitati au anuntat deasmenea ca vor reduce latimea benzilor auto pe ambele sensuri si ca vor schimba pozitia marcajului de stop la semafor, in asa fel incat sa creeze benzi dedicate pentru biciclisti si spatiu securitar pentru acestia la semafor.

[box border_color=”blue” border_width=”2px” corners=”8px / 16px”]

Solutii ipotecare adaptate nevoilor dumneavoastra
Preaprobare pentru cumpararea unei proprietati, Refinantare, Reinnoirea ipotecii
10 ani experienta in domeniul financiar in Quebec
Romulus Stroe – 514 652 9372 – www.imobiliar.ca

[/box]

Este de mentionat ca masura reducerii vitezei la 30 km/h in Montreal este deja in vigoare in Outremont, pe toate strazile cartierului, din decembrie 2014.

Distribuie:

Related posts

Leave a Comment