O romanca din Montreal a fost acuzata astazi de crima fara premeditare

Eugenia Tofan Bunu, 42 de ani, de origine romana sau moldoveneasca, a aparut astazi in fata juriului, prin intermediului sistemului de videoconferinta, de la inchisoarea din Rivière-des-Prairies.

In fata judecatorului ea nu a scos nici un singur cuvant, fiind numai de fata la pronuntarea sentintei.

Procurorii s-au opus punerii sale in libertate, astfel ca ea va ramane in arest pentru urmtaorele doua saptamani pana la urmatorul termen al procesului.

In actul de acuzare se arata ca omuciderea s-a produs in data de 12 julie anul trecut. La acea data, poilitia din Montreal a fost chemata la o adresa din Côte-des-Neiges-Notre-Dame-de-Grâce la cererea paramedicilor de pe salvare. Paramaedicii sositi la fata locului au descoperit un nou nascut ce nu prezenta semne vitale, drept pentru care au trecut la procedurile de resuscitare, inainte de a transporta copilul catre un spital. Decesul a fost pronuntat cateva zile mai tarziu, se arata in comunicatul emis de SPVM.

Expertizele facute in urmatoarele luni au dus la punerea sub inculpare a mamei, astazi dupa-amiaza, la Palatul de Justitie din Montreal.

Nu au fost aduse la cunostinta publicului sexul copilului si nici cauza decesului.

 

Distribuie:

Related posts

Leave a Comment