O treime din angajatii din Quebec isi considera seful incompetent

0
1020

bad-bossAcesta este rezultatul la care s-a ajuns in urma unui sondaj realizat pe un esantion de 1000 de persoane de catre de firma Léjer Marketing.

Asadar 30% din cei intrebati, cu alte cuvinte un angajat din trei, considera ca seful lor nu are calificarea necesara pentru a conduce cum trebuie echipa din care fac parte.

Care ar fi defectele cele mai frecvente ale sefilor in ochii subalternilor? Lipsa de leadership ar fi pe primul loc in ceea ce priveste lista defectelor. Urmatorul pe lista ar fi faptul ca subiectii chestionati considera ca nu sunt suficient platiti sau sunt platiti sub nivelul lor de pregatire. pe locul al treilea este faptul ca ceea ce fac, munca ce o depun, nu este considerata ca fiind stimulanta si, pe ultimul loc este teama de a-si pierde locul de munca, instabilitatea.

In ceea ce priveste salariul, 61% din cei care au raspuns se considera nemultumiti pentru ca nu sunt platiti la adevarata lor valoare.

CUm am putea in cazul acesta sa descriem seful ideal? Jean-Marc Léger ne da cateva indicii in acest sens: un bun sef este cel care stie sa explice subalternilor sai, un sef excelent este cel care este capabil sa demonstreze, insa ceea ce pare a fi pe placul celor mai multi din angajatii din Quebec, super seful este cel care inspira.

TVA Nouvelles

Distribuie:

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY