Oferta de munca la curtea regala…

0
1176

buckingham… curatator (toare) de guma de mestecat. Si nu, nu este gluma. Oferta este valabila si a fost postata pe site-ul oficial al palatului Buckingham. Candidatul, barbat sau femeie, va trebui sa se ocupede curatenie la resedinta din Scotia a reginei, iar ca si punct important din descrierea postului este faptul ca va trebui sa se ocupe de dezlipitul gumelor de mestecat lasate de vizitatorii cu probleme de educatie.

Salariul va fi de aproximativ 15 912 Pounds (aprox 29 000$) pe an, pentru un program de 20 de ore pe saptamana. Palatul de la Edimbourg est resedinta oficiala a reginei in Scotia, insa in acelasi timp este si o principala atractie turistica in Scotia, cu o medie de 250 000 de vizitatori anual.

Astfel, curatatul gumei din apartamentele regale figureaza printre cele 14 obligatii principale ale pozitiei respective. Alte sarcini ar fi si curatenia apartamentelor regale, ale toaletei, scarilor (o data pe saptamana), lustruirea argintariei, a vazelor si a mobilierului, facutul paturilor si acoperitul mobilei cu cearceafuri de protectie pe timpul cat suita regala nu se afla in castel.

Distribuie:

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY