Pantaloni colorati si radare foto

0
1856

mtlpolMinistrul Afacerilor municipale, Pierre Moreau, intentioneaza sa depuna in aceasta toamna un proiect de lege care sa interzica politistilor din provincie portul panalonilor de alta culoare decat cea a uniformei oficiale. Prin aceasta masura se doreste renuntarea la tinuta penibila pe care politistii din provincie o afiseaza din 2014.

Cu toate ca intial politistii trebuiau sa protesteze purtand pantaloni de camuflaj, unii dintre ei au impins la limita ridicolului aceasta forma de protest purtand pantaloni roz, cu buline sau chiar mulati.
Journal de Montreal

 

Si cum o veste buna nu vine niciodata singura (sic!) am aflat astazi ca vom vedea mai putin politisti pe strazi, si asta pentru ca din 19 octombrie vor intra in functiune nu mai putin de 129 noi radare foto. Amplasarea lor este publica si o putem gasi pe site-ul Ministerului transporturilor. Cea mai mare parte a aparatelor radar noi instalate va fi la Quebec, aproximativ 50, in timp ce Montrealul nu va avea decat un nou aparat radar fix.

51 din aceste aparate fixe si mobile vor fi distribuite in localitati unde se va desfasura acest proiect pilot ce va dura 18 luni, printre care mentionam (castigatorii 🙂  Gatineau, Laval, Longueuil (Longueuil, Boucherville, Brossard si Saint-Bruno-de-Montarville) si Québec (incluzand Québec, L’Ancienne-Lorette si Saint-Augustin-de-Desmaures).

TVA Nouvelles

Distribuie:

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY