Pescuitul la copca in Montreal si imprejurimi

0
2440

pescuit-poulamonIncepand cu 15 Decembrie s-a deschis sezonul de pescuit la copca pe multe din lacurile si raurile din si de pe langa Montreal.

Pasionati? Ei bine aflati ca de anul trecut incepand, un nou loc de pescuit la copca a fost inaugurat chiar in centrul orasului, in Vieux Port. Acesta insa se va deschide un pic mai tarziu, incepand din 3 ianuarie. Puteti gasi aici nu mai putin de 30 de cabane pe gheata, incalzite, fiecare putand primi intre 8 si 12 pescari. O activitate de care se poate bucura toata familia. Detalii puteti gasi aici.

Unele locuri de pescuit, aflate la distante ceva mai mari de Montreal, va ofera chiar si sejururi de 2 sau 3 zile, sejururi in care puteti nu numai sa pescuiti, insa si sa va bucurati de mirificele peisaje de iarna, sa faceti diverse sporturi specifice sau sa dati ture cu snowmobilul. Decizia va apartine.

O lista cu mai multe locuri de pescuit la copca unde sa puteti petrece cateva ore placute in compania prietenilor sau a familiei puteti pe gasi pe site-ul Bonjourquebec.

Un loc pe care noi l-am incercat in anii trecuti si de care am fost tare multumiti, ar fi cel de la Sainte-Anne-de-la-Pérade.

 

Distribuie:

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY