Petreceti Anul Nou in New York style

nypartySi anul acesta, ca si in anii trecuti, in Old Port din Montreal veti avea ocazia sa petreceti in strada in noaptea dintre ani. Cu toate ca temperatura nu arata valori prea incurajatoare, va spunem ca va fi mai bine decat anul trecut, cand la -37 de grade piata Jaques-Cartier era plina de lume ce se incalzea in ritmurile DJ-ilor si a artistilor invitati pe scena.

Anul acesta, temperatura se arata mai ingaduitoare si ne promite un -18 (cu ceva factor vant probabil) ce ne va permite sa rezistam un pic mai mult la ritmurile ametitoare ale muzicii ce se va auzi in Old Port.

Spectacolul va incepe la ora 7 seara, pe 31 decembrie, cu multa muzica si distractie, va fi incununat la ora 12 noaptea cu focurile de artificii ce vor marca trecerea dintre ani si se va incheia cu inca doua ore de fun garantate de DJ Abeille si de Coca-Cola Brigade du Bonheur.

In alt colt al orasului, la Stadionul Olimpic se da in noaptea dintre ani startul la L’Hivernale, locul unde muzica si voia buna se vor imbina cu patinajul si sporturile in aer liber (patinaj, bavarian curling). Distractie garantata in 31 decembrie cu incepre de la ora 8 seara, cand oficial se vor deschide atat barul cat si restaurantul aflate acolo. In rest DJ, muzica la maxim si fun. Intrarea libera.

L’Hivernale este o activitate ce va continua pana la mijlocul lunii martie, in fiecare vineri seara si sambata.

La multi ani!

 

Distribuie:

Related posts

Leave a Comment