Recital de muzica clasica

afiche-recitalDoua tinere interprete de muzica clasica prezinta concertul intitulat “Les etoiles du printemps”. Soprana Felicitas Bordianu Istoc si pianista Monica Hurdubei va invita sambata, 16 mai 2015, la orele 19, la Biserica Marie-Reine-de-la-Paix din Pierrefonds-Roxboro (11075, boulevard Gouin Ouest, Pierrefonds-Roxboro, H8Y 1X6), la o calatorie romantica prin universul muzical al catorva mari compozitori, ale caror lucrari transmit emotie, dragoste si pasiune. Programul artistic include piese apartinand lui Rossini, Bellini, Bizet, Gluck, Chopin, Beethoven, Ruperto Chapí.
Biletulele costa 20$ (adultii) si 10$ (copiii). Pentru informatii si rezervari de bilete, puteti suna la numerele de telefon 450 510-3652 sau  514 963-9867.
Soprana Felicitas Bordianu Istoc a studiat canto la liceul de arta „Victor Brauner” din Piatra Neamt iar studiile universitare le face la Iasi si Geneva (Elvetia). Obisnuita cu “atmosfera” marilor concerte, ea a urcat pe scene din Romania, Franta, Elvetia, Spania si Quebec alaturi de nume sonore ale muzicii clasice, fiind si laureata a numeroase concursuri nationale si internationale.
Pianista Monica Hurdubei si-a descoperit talentul in muzica inca de la varsta de 3 ani, iar la 7 ani intra la Liceul de Muzica George Enescu. Pianul reprezinta pentru ea o alegere fericita, obtinand numeroase premii in competitiile de mare anvergura (Paris, San Bartolomeo, etc). La 15 ani ajunge in Canada, unde reuseste sa fie admisa din scoala secundara direct la universitate, fara a mai trece prin studiile colegiale (caz fara precedent in Canada). Din 2009 este bacalaureata in interpretare pianistica la Universite de Montreal., iar in prezent este profesoara de pian la colegiul Beaubois.

Distribuie:

Related posts

Leave a Comment