Reducerile de la Target, departe de a fi interesante

0
1041

targetshopAstazi a fost prima zi in care cele 133 de magazine Target au inceput vanzarile de lichidare, ca urmare a declansarii procedurii de faliment. Din pacate insa, reducerile nu au fost pe masura asteptarilor. Anuntate cu mare pompa si mediatizate in toate suporturile media, reducerile de maxim 30% au fost dezamagitoare.

La impatimitii jocurilor pe calculator sau console au trebuit sa se multumeasca cu maxim 10% reduceri, multi dintre ei declarand pe retelele sociale ca preturi mai bune se gasesc oricand la Best Buy sau pe Amazon. La produsele Apple lucrurile au stat si mai rau, reducerile fiind de numai 5%. Insa stiut fiind faptul ca cei de la Apple nu prea se inghesuie sa faca surprize de acest fel clientilor fideli, se poate spune pana la urma ca a fost o oarecare reducere.

In general, media reducerilor a fost de 10% cam la toate produsele, mult sub asteptari.

In primul an de activitate in Canada, corporatia americana a pierdut nu mai putin de 941 milioane de dolari. Cei 17 600 de angajati ai magazinelor Target au primit deja scrisorile ce ii anunta incetarea contractelor de munca.

Ramane de vazut cine va intra in posesia spatiilor comerciale ocupate pana acum de cei de la Target. Deja pe lista de asteptare sunt inscrise mari retaileri ca GoodLife Fitness, Canadian Tire sau Loblaws.

 

Distribuie:

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY