In Romania orice urma de bun simt este calcata in picioare

Marsav, ascunsi in intunericul noptii, precum un infractor ce sta sa iti dea in cap dupa coltul casei, Ministrul Justitiei din Romania a facut ceea ce Liviu Dragnea l-a invatat mai bine: a furat, a calcat in picioare deminitatea si respectul si ne-a aratat inca o data, daca mai era nevoie, ca ei fac ceea ce vor. Politica nu este facuta pentru mase, politica este facuta pentru poiliticieni.

Masele se vor bucura de cei 3 lei in plus la pensie sau de cele 21 de taxe de pana in 16 lei scoase de la 1 februarie, insa ei, poiliticienii, au voie de acum incolo sa fure pana in 200 000 de RON (aprox 60 000 CAD), iar daca sunt prinsi si ramburseaza prejudiciul nu vor mai face puscarie. Cu alte cuvinte, e ca si cum daca unul iti baga mana in buzunar pe strada si iti fura portofelul, daca e prins si restituie bunul furat e curat ca lacrima.

Bun asa! Va multumim domnilor tovarasi politicieni! Ne-ati adus aminte de ce am plecat din tara pe care ati transformat-o intr-o mizerie.

In incheiere un mesaj celor care ies acum in strada: iesiti degeaba! Trebuia sa fi iesit la vot in toamna, nu sa lasati jegurile astea sa fure si sa se spele de pacate la umbra legilor ce si le aproba intre ei.

Distribuie:

Related posts

Leave a Comment