Santa Claus is coming to town

parade-santaclausA venit iarna, o vedem cu totii, cativa fulgi razleti si primii centimetri de zapada s-au asternut deja peste ceea ce mai ramasese din verdele de peste vara/toamna. Daca este iarna, ce altceva avem mai bun de facut decat sa mergem la shopping. Si daca mergem la shopping, ceva trebuie sa dea startul sezonului de cumparaturi.

Santa Claus is coming to town – Parada are loc in sambata aceasta, 22 noiembrie in downtown pe Ste-Catherine

Program: parada va avea loc incepand cu ora 11 dimineata, pe strada Ste-Catherine vest, intre intersectiile cu strazile du Fort si Saint-Urbain.

Pentru cei ce nu vor putea ajunge la ora inceperii, este bine de stiut ca parada va fi difuzata la tv pe canalele TVA si Yoopa, duminica incepand cu ora 17.

Twitter: #noelcentreville

Atentie insa la trafic, pentru ca vor exista restrictii de circulatie datorita evenimentului. Strada Ste-Catherine va fi inchisa traficului intre intersectiile Lambert-Closse pana la St-Marc St incepand cu ora 5 dimineata si pana la ora 13, parcarea pe aceasta strada fiind interzisa incepand cu 4 dimineata. Tot pe aceasta strada portiunea dintre intersectiile St-Marc si ST-Laurent va fi inchisa intre orele 10.15 dimineata pana la ora 14. Mai multe linii de autobuz vor fi redirijate, pentru detalii accesati site-ul www.stm.info

Distribuie:

Related posts

Leave a Comment