Senzational! Air Canada anunta zbor direct Montreal-Bucuresti incepand cu vara 2018

O veste importanta ce era asteptata de mai multi ani de comunitatea romana din Montreal ne-a fost data astazi de Air Canada. Doua zboruri saptamanale directe, deocamdata doar in sezonul de varf 7 iunie – 5 octombrie, sunt propuse celor interesati pe ruta Montreal – Bucuresti. Sansele ca aceste zboruri sa devina permanente sunt foarte mari, tinand cont de popularitatea rutei in randul numeroasei comunitati romane din zona.

Astfel, zborurile din Montreal catre Bucuresti vor decola in zilele de luni si joi la ora 17.20, ora Montrealului, si vor ajunge in Bucuresti a doua zi la 9.15 dimineata, dupa numai 8 ore si 55 de minute de zbor. Din Bucuresti catre Montreal zborurile vor pleca in zilele de marti si vineri la 11.30, ora Bucurestiului, si vor ateriza in Montreal la 14.05, dupa 9 ore si 35 de minute.

Cursele vor fi operate cu avioane Boeing 767-300 ER cu doua clase de confort Premium Rouge si Economic, iar biletele sunt deja puse in vanzare promotional cu preturi incepand cu 899$ pentru un voiaj dus-intors. Personal, nu am reusit sa gasim mai jos de 998$, dar poate ca totul depinde de durata sederii si de datele de plecare.

Credem ca ar trebui sa-i multumim domnului Calin Rovinescu, CEO la Air Canada, pentru aceasta decizie.

SURSA

Distribuie:

Related posts

Leave a Comment