Senzational! Marmotele nu reusesc sa ajunga la un consens!

Nu, nu va faceti griji, nu am luat-o razna, titlul se vrea numai o ironie la moda ce bantuie de ceva vreme titlurile tabloidelor din Romania.

Astazi este ziua marmotei, zi frumoasa ca tine… nu, nu am inceput bine nici de data aceasta… ok, astazi a fost ziua cand marmotele au deschis ochii si s-au uitat in jur dupa umbra proprie. Surpriza este ca marmota din Quebec (Gaspesie mai exact), pe numele ei Fred, a reusit sa-si vada umbra si sa anunte inca 6 saptamani de iarna. Cateva mentiuni la subiect: in primul rand consideram necesar ca l’Office Québécois de la Langue Française sa fie sesizat pentru ca Fred nu este un nume pur quebecos si francofon, iar in al doilea rand merita mentionat ca Fred a fost singurul animal din cele 3 canadiene si unul american care a considerat de cuviinta sa fie pesimist si sa anunte frig si iarna.

In Ontario, Wiarton Willie nu a reusit sa-si vada umbra, deci acolo vine primavara repede. La fel si Shubenacadie Sam, din Nova Scotia, precum si Phil din Punxsutawney, acesta din urma fiind born and raised in Pennsylvania (US of A).

Cu tristete anuntam ca celebrul Willow, din Winnipeg nu a putut lua parte la ceremonia de astazi intrucat el a decedat duminica de batranete si suparare, la numai 2 zile de celebrul eveniment.

Distribuie:

Related posts

Leave a Comment