Shopping la sud de granita? Cateva adrese utile.

0
1707

Hotel ExteriorStiati ca suma cheltuita anual de canadieni pentru cumparaturi in US se situa in 2012 la 8 miliarde de dolari? Din acestia, nu mai putin de 844 de milioande de dolari au fost cheltuiti in voiaje de numai o zi.

Cum Montrealul este situat la mai putin de o ora (depinde de trafic 🙂 de granita cu SUA, va oferim in cele ce urmeaza cateva adrese ce nu trebuiesc ratate in cazul in care decideti sa mergeti la cumparaturi la sud de granita.

T.J. Maxx

Magazinele din lantul T.J.Maxx le puteti gasi atat la Plattsburgh cat si la Burlington. Sunt cunoscuti pentru selectia deosebita de haine la preturi foarte bune pentru barbati, femei si copii . Veti remarca deasemenea o mare varietate de incaltaminte.

Burlington Town Center

Micul orasel Burlington are un farmec aparte in timpul iernii, iar plimbarile pe Church Street, strada pietonala iluminata feeric in timpul iernii, sunt de neuitat. Veti gasi de-a lungul acestei strazi o multitudine de magazine si de restaurante unde va puteti odihni dupa lungi plimbari.

Nu trebuie sa ratati Macy’s, locul unde se vand haine si accesorii – ceasuri, bijuterii, genti si chiar si mobilier. Magazinul se gaseste in Burlington Town Center, situat chiar pe Church Street.

Sally Beauty Supply

Un lant de magazine specializat in produse de infrumusetare si cosmetice, ce se gaseste deja in mai multe orase canadiene, mai putin Montreal. Ii puteti gasi in Plattsburgh.

T.J. Maxx si Walmart aproape de iesirea 37 pe autostrada 87, tot acolo veti gasi si firma Sally.

Alte adrese:

HomeGoods – mobila si decoratiuni, atat in Burlington cat si in Plattsburgh.
Barnes & Noble – o adresa ce nu trebuie ratata pentru cei ce iubesc cartile. In Burlington.

CVS si Walgreens – farmacii unde gasiti cosmetice mult mai ieftine si chiar produse ce nu se gasesc in farmaciile de la noi. Ii gasiti in Champlain Center, centrul comercial din Plattsburgh.

Nu uitati, pentru o excursie de minim 24 de ore puteti aduce marfuri in limita a 200$ de persoana fara a plati taxe vamale, iar pentru sederi de peste 48 de ore, limita este de 800$ de persoana. In cazul in care stati sub 24 de ore, veti plati taxe pentru tot ce aduceti, nu exista scutire.

 

Distribuie:

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY