Sugestii de weekend (01 – 02 aprilie 2017)

Prima luna de primavara fiind trecuta ne hotaram sa ascundem lopetile de zapada in cabanon, acolo unde le este locul si sa trecem la un program de weekend adecvat sezonului. Stim ca inca mai poate sa ninga (suntem in Montreal, eh!?) si ca poate nu am scapat de vremea capricioasa de primavara canadiana, insa refuzam sa ne mai gandim la zapada si suntem hotarati sa ne bucuram cel putin de soarele de duminica si de cele 8-9 grade ce vor fi in termometre duminica. Va spunem noi, chiar merita sa iesim in oras, cu atat mai mult cu cat anul acesta este un an cu totul special aici in Montreal, an dedicat implinirii a 375 de ani de istorie a orasului.

Activități, Festival
Papillons en liberté
– bucuria copiilor, dar si a adultilor, minunatul spectacol al efemerelor insecte se va desfasura si anul aceta la Gradina Botanica, intre 23 februarie si 30 aprilie.
Aura – la basilica Notre Dame, un spectacol de lumini si sunet unic realizat de compania montrealeza Moment Factory. Va promitem ca daca va veti uita la videoul de prezentare de pe site-ul oficial, veti fi vrajiti. Spectacolul se va desfasura pentru cel putin un an incepand din 21 martie 2017.
Festival international du film sur l’art (FIFA) – din 23 martie si pana in 2 aprilie, creatii cinematografice dedicate artei sub cele mai diverse forme. Sunt prezentate opere din arhitectura, pictura, sculptura, arta contemporana, design, muzica si fotografie.
Salon aventure et plein air – Aprilie 1 si 2, la Palais des Congres, un salon dedicat iubitorilor de aer liber si activitati sportive. Mai mult de 200 de expozanti va propun ultimele noutati in materie de echipament de camping, imbracaminte dedicata activitatilor in aer liber si chiar prezentari ale celor mai bune destinatii de camping.
Baseball la Stadionul Olimpic, unde pe 31 martie si 1 aprilie Pittsburgh Pirates ii intalni pe Toronto Blue Jays.
La vente d’échantillons m0851 – daca tot se apropie primavara ce altceva ne-ar putea face mai bine decat un mega sale de produse din piele si accesorii vestimentare la moda, undeva in Mile End, numai in weekendul acesta, pana duminica 2 aprilie.
Hockey night with friends – petreceti seara de sambata intr-unul din multele baruri sportive din Montreal sau acasa urmarind meciul de hockey al Canadiens, in Florida la Tampa Bay Lightning.

[box border_color=”blue” border_width=”2px” corners=”8px / 16px”]

Solutii ipotecare adaptate nevoilor dumneavoastra
Sunteti preaprobat pentru cumpararea unei proprietati? Serviciul este gratuit.
Refinantare, Reinnoirea ipotecii
10 ani experienta in domeniul financiar in Quebec
Romulus Stroe – 514 652 9372 – www.imobiliar.ca

[/box]

Filme Noi

THE BOSS BABY THE ZOOKEEPER’S WIFE GHOST IN THE SHELL


Expozitii
Mode Expo 67 – la muzeul McCord din 17 martie si pana in 1 octombrie, o expozitie ce isi doreste sa reinvie atmosfera din timpul celebrei Expozitii din 1967. Fotografie, documentare, marturii.
Chagall : couleur et musique – pana in 28 iunie un univers poetic si fantezist al artistului, exprimat intr-o expozitie de pictura la Musée des beaux-arts.
Notman, photographe visionnaire – la Muzeul McCord pana in 26 martie 2017. William Notman (1826–1891) a fost primul fotograf canadian de renume international.Et maintenant regardez cette machine – expozitie apartinand lui Emanuel Licha si Mundos de Teresa Margolles la Muzeul de arta contamporana, pana in 14 mai.

West Island
West Island Mommies – Locuiți în vestul insulei? Atunci poate ar fi bine să știți că se desfășoară o mulțime de activități pentru cei mici și nu numai.

Programul de weekend va este prezentat de Quebec.Ro si Zig Zag Roman Canadian. iulie, in parcul

 

Cunoașteți alte activități sau locuri care ar putea fi interesante pentru cei din comunitate? Aveți sugestii?
Impărtășiți-le cu toată lumea folosind pagina de contact.

Distribuie:

Related posts

Leave a Comment