Sugestii de weekend (04 – 05 februarie 2017)

Saptamana asta mancam poutine si aripi de pui, dupa care mergem sa dansam in aer liber sau sa ne dam cu saniile trase de caini… Nu este destul? Sigur mai gasim si altceva de facut, ca doar suntem in Montreal si aici voia buna si distractia nu se opresc niciodata.

Activități, Festival
Montréal Boat and Water Sports – la Place Bonaventure, intre 2 si 5 Februarie, un salon ce va aduce nu mai putin de 450 ambarcatiuni diferite, 275 expozanti, asteptati fiind aproximativ 27,000 vizitatori.
Happening Gourmand – unul dintre cele mai asteptate festivaluri culinare din oras va asteapta pana in 5 februarie la unele dintre cele mai bune restaurante ce si-au propus sa va ofere meniuri fixe la preturi cuprinse intre 25$ si 30$.
La Poutine Week – cu nu mai putin de 50 de restaurante participante, acest eveniment gastronomic este menit sa va tulbure in mod placut simturile gustative. Intre 1 si 7 februarie.
Motoneige MTL Xtrem – in central orasului, la Square Phillips, sambata si duminica aceasta, este locul de intalnire al campionilor mondiali de motoneiges. In program, demonstratii de indemanare si acrobatii. Spectacolul este gratuit, deci daca sunteti in zona sau sunteti pasionati de sporturile extreme, nu trebuie ratat.
Show Harley 2017 – 3 si 4 februarie un spectacol unic cu motoare de mare clasa, choppers, demonstratii si pole dancing (nu ar fi putut lipsi). Preturi un pic cam mari, intre 49.95$ si 300$ plus taxe.
Superbowl – daca este februarie, este Superbowl. Duminica 5 februarie este momentul ideal sa va intalniti cu prietenii la un bar sportiv sau acasa, sa udati cu bere rece cateva zeci de aripi picante de pui. Nu va plac aripile de pui (cui nu-i plac?) atunci negresit nu trebuie sa treceti peste un mare platou de nachos.
Mois de l’histoire des Noirs – 1 – 23  februarie, expozitie dedicata la Primaria Montrealului, dar si o multime de spectacole, reuniuni, prezentari si colocvii.
Fête des neiges – pana pe 5 februarie in ParculJean Drapeau. Credem ca nu mai este nevoie de nicio prezentare, dar nu ne putem abtine sa va spunem ca nu mai putin de 20 de activitati va sunt propuse: plimbari cu sania trasa de caini, tiroliana, glissade, concerte la fiecare sfarsit de saptamana, etc.
Igloofest 2017 – eveniment hivernal ce anul acesta va dura cu 6 saptamani, in loc de 4, pentru a celebra aniversarea a 375 de ani de istorie a Montrealului. Concerte, activitati sportive si buna voie la liber si pentru toata lumea sunt garantate pana in 19 februarie.
Village Mammouth – unicul parc de distractii hivernal din MOntreal se deschide anul acesta pe 9 decembrie si va ramane deschis pana in 12 martie, daca temperatura si conditiile meteo o vor permite. Patinaj, glisade, restaurante mobile, muzica, DJ de renume, petrecere si voie buna sunt cateva din ingredientele ce vor face din aceasta activitate o prioritate pentru cei mai multi dintre dvs.
Luminothérapie  – in Quartier des Spectacle sunteti asteptati sa faceti muzica cu ajutorul unor cilindrii gigantici, luminati cu imagini din povestile pentru copii. Instalatia va fi activa pana in 29 ianuarie, cu incepere din 8 decembrie.

[box border_color=”blue” border_width=”2px” corners=”8px / 16px”]

Solutii ipotecare adaptate nevoilor dumneavoastra
Sunteti preaprobat pentru cumpararea unei proprietati? Serviciul este gratuit.
Refinantare, Reinnoirea ipotecii
10 ani experienta in domeniul financiar in Quebec
Romulus Stroe – 514 652 9372 – www.imobiliar.ca

[/box]
Filme Noi

THE SPACE BETWEEN US RINGS


Expozitii
Terre d’Asie – la Muzeul Pointe-à-Callières, expozitie temporara ce va este propusa pana in 19 martie.
Chagall: Colour and Music – muzica a fost intotdeauna o sursa de inspiratie pentru artistul cu originii ruso-franceze. Sub aceasta nota, la Montreal Museum of Fine Arts vor fi prezentate nu mai putin de 400 de exponate ce au influentat viata si cariera artistului. Expozitia va fi deschisa pana in 11 iunie.
From the Lands of Asia – expozitie prezentata la Muzeul Pointe-à-Callière pana in 19 martie 2017. Sunt prezentate nu mai putin de 500 de artifacte din Asia de Est, unele dintre ele datand chiar din perioada neolitica.
Animal Inside Out: BODY WORLD – expozitie ce isi doreste sa va familiarizeze cu corpurile diferitelor animale, prezentata la Centre des Sciences pana in 12 martie 2017.
Notman, photographe visionnaire – la Muzeul McCord pana in 26 martie 2017. William Notman (1826–1891) a fost primul fotograf canadian de renume international.
Les aventures d’Alfred – la Muzeul McCord, pana pe 12 mars 2017. O poveste ce merita vazuta si auzita, pe care cu siguranta cei mici, intre 4 si 9 ani o vor indragi.

West Island
West Island Mommies – Locuiți în vestul insulei? Atunci poate ar fi bine să știți că se desfășoară o mulțime de activități pentru cei mici și nu numai.

Programul de weekend va este prezentat de Quebec.Ro si Zig Zag Roman Canadian. iulie, in parcul

Cunoașteți alte activități sau locuri care ar putea fi interesante pentru cei din comunitate? Aveți sugestii?
Impărtășiți-le cu toată lumea folosind pagina de contact.

Distribuie:

Related posts

Leave a Comment