Sugestii de weekend (04 – 05 martie 2017)

Primul weekend de martie si de primavara calendaristica aduce cu el temperaturi glaciale ce parca ne anunta mijloc de ianuarie. Nu ne dam insa batuti si insistam sa iesim din case si sa vedem ce se intampla prin oras, pentru ca pana la urma primavara bate la usa, iar spring is just around the corner 🙂

Activități, Festival

Montréal en lumière – pe 23 februarie s-a dat startul evenimentului anual ce ne aduce in prim plan concerte, expozitii interioare si exterioare si multe alte manifestari menite sa ne scoata din amorteala iernii. A 18-a editie, de anul acesta, se va incheia pe 11 martie.
Illuminart – expozitie exterioara de jocuri de lumini si culori, din cadrul festivalului Montréal en lumière, se desfasoara in acelasi interval, din 23 februarie si pana in 11 martie. Va puteti delecta privirile cu creatiile artistice tehnologice in zona Boulevardului Maisonneuve si Place des Arts.
Salon de la course à pied de Montréal – 4 si 5 martie la Palais des Congres pentru pasionatii de miscare si de aer liber. Veti putea vedea ultimele noutati in domeniu, de la echipamente pentru jogging sau plimbare pe munte si pana la conferinte tinute de specialisti in domeniu.
Papillons en libertébucuria copiilor, dar si a adultilor, minunatul spectacol al efemerelor insecte se va desfasura si anul aceta la Gradina Botanica, intre 23 februarie si 30 aprilie.
Salon des reptiles – 4 si 5 martie la College Maisonneuve, pentru cei mici sau mari ce se simt atrasi de minunatele creaturi, acesta este locul d intalnire. Priviti, atingeti, fotografiati…
Disney sur Glace : Suivez votre cœur – din 8 si pana in 12 martie, la Centre Bell, un spectacol pentru cei mici, insa si pentru cei mari ce iubesc povestile din lumea magica a lui Disney, cu printi si printese.
Festival Montréal joue – nu doar pentru ca este saptamana de vacanta, insa un festival dedicat jocurilor de tot felul?! Cine poate spune nu la asa ceva. Pana in 12 martie, mai mult de 200 de activitati gratuite.
Festival international de film pour enfants de Montréal – din 4 si pana in 12 martie, un festival de film numai pentru ei, pentru cei mici.
Mondial des Cidres SAQ – numai pentru ca si parintii trebuie sa aiba o activitate a lor si numai a lor, la Complex Desjardins din 3 si pana in 5 martie, nu mai putin de 20 de cidrerii va invita sa degustati cidrul sub toate aspectele.
Art souterrain – 6 km de expozitie, nu mai putin de 70 de exponate, toate situate in galeriile subterane din centru orasului. Expozitia se desfasoara din 4 si pana in 26 martie.
Massimadi Montréal – festival de film si de arte LGBTQ afro-caraibian, se desfasoara intre 21 februarie si 4 martie.
Village Mammouth – unicul parc de distractii hivernal din Montreal s-a deschis anul acesta pe 9 decembrie si va ramane asa pana in 12 martie, daca temperatura si conditiile meteo o vor permite. Patinaj, glisade, restaurante mobile, muzica, DJ de renume, petrecere si voie buna sunt cateva din ingredientele ce vor face din aceasta activitate o prioritate pentru cei mai multi dintre dvs.

[box border_color=”blue” border_width=”2px” corners=”8px / 16px”]

Solutii ipotecare adaptate nevoilor dumneavoastra
Sunteti preaprobat pentru cumpararea unei proprietati? Serviciul este gratuit.
Refinantare, Reinnoirea ipotecii
10 ani experienta in domeniul financiar in Quebec
Romulus Stroe – 514 652 9372 – www.imobiliar.ca

[/box]
Filme Noi

LOGAN/td> THE SHACK BEFORE I FALL THE LAST WORD TABLE 19


Expozitii
Terre d’Asie – la Muzeul Pointe-à-Callières, expozitie temporara ce va este propusa pana in 19 martie.
Chagall: Colour and Music – muzica a fost intotdeauna o sursa de inspiratie pentru artistul cu originii ruso-franceze. Sub aceasta nota, la Montreal Museum of Fine Arts vor fi prezentate nu mai putin de 400 de exponate ce au influentat viata si cariera artistului. Expozitia va fi deschisa pana in 11 iunie.
From the Lands of Asia – expozitie prezentata la Muzeul Pointe-à-Callière pana in 19 martie 2017. Sunt prezentate nu mai putin de 500 de artifacte din Asia de Est, unele dintre ele datand chiar din perioada neolitica.
Animal Inside Out: BODY WORLD – expozitie ce isi doreste sa va familiarizeze cu corpurile diferitelor animale, prezentata la Centre des Sciences pana in 12 martie 2017.
Notman, photographe visionnaire – la Muzeul McCord pana in 26 martie 2017. William Notman (1826–1891) a fost primul fotograf canadian de renume international.
Les aventures d’Alfred – la Muzeul McCord, pana pe 12 mars 2017. O poveste ce merita vazuta si auzita, pe care cu siguranta cei mici, intre 4 si 9 ani o vor indragi.

West Island
West Island Mommies – Locuiți în vestul insulei? Atunci poate ar fi bine să știți că se desfășoară o mulțime de activități pentru cei mici și nu numai.

Programul de weekend va este prezentat de Quebec.Ro si Zig Zag Roman Canadian. iulie, in parcul

Cunoașteți alte activități sau locuri care ar putea fi interesante pentru cei din comunitate? Aveți sugestii?
Impărtășiți-le cu toată lumea folosind pagina de contact.

Distribuie:

Related posts

Leave a Comment