Sugestii de weekend (07 nov – 08 nov)

0
1810
MONTREAL - APRIL 10: Fans cheer as the Montreal Canadiens take to the ice to face the Boston Bruins during Game One of the 2008 NHL Eastern Conference Quarterfinals at the Bell Centre April 10, 2008 in Montreal, Quebec, Canada. (Photo By Dave Sandford/Getty Images)

MONTREAL - APRIL 10: Fans cheer as the Montreal Canadiens take to the ice to face the Boston Bruins during Game One of the 2008 NHL Eastern Conference Quarterfinals at the Bell Centre April 10, 2008 in Montreal, Quebec, Canada. (Photo By Dave Sandford/Getty Images)

Spunea cineva ca in luna noiembrie nu se intampla nimic in Montreal? Gresit! Chiar daca temperaturile se indreapta din ce in ce mai repede spre iarna, orasul este plin de viata si de evenimente. de la cei mici si pana la cei mari, gasim pentru fiecare ceva placut si interesant de facut.

Activitati, Festival
La Grande Degustation De Montreal – Place Bonaventure, 6 si 7 noiembrie. O ocazie unica sa degustati vinuri si bauturi spirtoase din toate colturile lumii.
Cinemania – festival ce ne prezinta cele mai mari succese ale filmului francofo. Se desfasoara pana pe 15 noiembrie.
Vegan Festival in Montreal – Marché Bonsecours – 7 noiembrie. Pasionati de hrana vegana sau doar flirtati cu ideea? Produse, retete, degustari…
Festival du Monde Arabe de Montréal – incepe pe 31 octombrie si se va sfarsi pe 15 noiembrie. este cel mai mare festival al culturii arabe din America de Nord.
Bazar tibétain de Montréal et Foire culturelle – a 27a editie a mini festivalului cultural tibetan se desfasoara in incinta bisericii Église Notre Dame de la Salette, pe 7 si 8 noiembrie.
Salon des animaux de compagnie – Place Bonaventure, 7 si 8 noiembrie. Cel mai mare salon in Canada, cu mai mult de 5000 de animale.

Cei mici
Mysteries of the Unseen World 3D – IMAX movie
Jean-Michel Cousteau’s Secret Ocean 3D – IMAX movie
Living in the age of Airplanes – IMAX movie
Monster Trucks – la stadionul Olimpic, pe 7 noiembrie
Expozitie cu dinozauri la Montreal Science Centre – 14 life-sized animatronic dinosaurs, mai mult de 20 de fosile, si doua schelete la dimensiune reala – ce ziceti de asta?

Expozitii si muzee
Imagine Brazil – la centrul  DHC/ART – expozitie de arta contemporana braziliana, din 7 noiembrie
George S. Zimbel : un fotograf umanist – Musée des beaux-arts de Montréal (MBAM) – pana pe 6 ianuarie – expozitie de fotografie a unor actori si personalitati ai anilor 1953 – 1955. aveti ocazia sa vedeti cateva cadre inedite ale lui Marilyn Monroe.
Dana Schutz – artist din new York, prezinta la Musée d’art contemporain de Montréal (MAC) o expozitie de pictura contemporana, pana pe 10 ianuarie.

West Island
West Island Mommies – Locuiti in vestul insulei? Atunci poate ar fi bine sa stiti ca se desfasoara o multime de activitati pentru cei mici si nu numai. De la cules de mere, pana la cursuri de bucatarie si multa voie buna.

Cunoasteti alte activitati sau locuri care ar putea fi interesante pentru cei din comunitate? Aveti sugestii?
Impartasiti-le cu toata lumea folosind pagina de contact.

Weekend fericit!

Distribuie:

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY