Sugestii de weekend (08 – 09 aprilie 2017)

Satui de ploaia ce nu ne-a lasat in pace toata saptamana, incercam sa privim cu mai multa incredere inspre weekendul ce pare sa aduca vremea buna si soarele ce aveam impresia ca ne-a parasit, lasandu-ne prada norilor si ploii de neoprit. Bine facem, pentru ca vremea buna se intoarce si chiar vom avea parte de cer senin si sanse minime de ploaie, iar orasul este la inaltime si de data aceasta, fiindu-ne pregatite o multime de activitati.

Activități, Festival
Papillons en liberté
– bucuria copiilor, dar si a adultilor, minunatul spectacol al efemerelor insecte se va desfasura si anul aceta la Gradina Botanica, intre 23 februarie si 30 aprilie.
Aura – la basilica Notre Dame, un spectacol de lumini si sunet unic realizat de compania montrealeza Moment Factory. Va promitem ca daca va veti uita la videoul de prezentare de pe site-ul oficial, veti fi vrajiti. Spectacolul se va desfasura pentru cel putin un an incepand din 21 martie 2017.
2017 Parents and Kids Fair – din 6 si pana in 9 aprilie, o expozitie eveniment dedicata parintilor si copiilor de la 0 si pana la 6 ani. Este fara dubiu cel mai mare eveniment de gen din Canada.
21 de balansoare – evenimentul integrat in cadrul Printemps Numerique se intoarce la Place des Arts, de data aceasta intre 10 aprilie si 28 mai.
Festival de cinéma latino-américain de Montréal – la cinema Parc sunt prezentate pana in 9 aprilie nu mai putin de 11 filme selectionate la editiile din 2015 si 2016 ale festivalurilor de la Berlin, Cannes, Toronto si Buenos Aires.
Harlem Globetrotters – daca pana acum ati ratat spectacolele acestor adevarati acrobati din lumea baschetului, inseamna ca este momentul sa mergeti pe 9 aprilie la Centre Bell pentru a asista la unul din showurile lor.
La Grande Braderie de Mode Québécoise – o expozitie salon si o prezentare de moda cu creatii ale designerilor locali va asteapta pana in 9 aprilie la Marché Bonsecours
Monster Spectacular XXIII – editia a 23-a a celebrului spectacol cu Monster Trucks se desfasoara pe 8 aprilie (sambata) la Stadionul Olimpic.
Hockey night with friends – petreceti seara de sambata intr-unul din multele baruri sportive din Montreal sau acasa urmarind ultimul meci al sezonului regular, meci ce se va desfasura la Detroit cu incepere de la ora 19.

[box border_color=”blue” border_width=”2px” corners=”8px / 16px”]

Solutii ipotecare adaptate nevoilor dumneavoastra
Sunteti preaprobat pentru cumpararea unei proprietati? Serviciul este gratuit.
Refinantare, Reinnoirea ipotecii
10 ani experienta in domeniul financiar in Quebec
Romulus Stroe – 514 652 9372 – www.imobiliar.ca

[/box]

Filme Noi

GOING IN STYLE THE CASE FOR CHRIST SMURFS: THE LOST VILLAGE


Expozitii
Mode Expo 67 – la muzeul McCord din 17 martie si pana in 1 octombrie, o expozitie ce isi doreste sa reinvie atmosfera din timpul celebrei Expozitii din 1967. Fotografie, documentare, marturii.
Chagall : couleur et musique – pana in 28 iunie un univers poetic si fantezist al artistului, exprimat intr-o expozitie de pictura la Musée des beaux-arts.
CSI : The Experience – o noua expozitie prezentate la Centrul de Stiinte din Montreal (IMAX) din 6 aprilie si pana in 4 septembrie.
Et maintenant regardez cette machine – expozitie apartinand lui Emanuel Licha si Mundos de Teresa Margolles la Muzeul de arta contamporana, pana in 14 mai.

West Island
West Island Mommies – Locuiți în vestul insulei? Atunci poate ar fi bine să știți că se desfășoară o mulțime de activități pentru cei mici și nu numai.

Programul de weekend va este prezentat de Quebec.Ro si Zig Zag Roman Canadian. iulie, in parcul

Cunoașteți alte activități sau locuri care ar putea fi interesante pentru cei din comunitate? Aveți sugestii?
Impărtășiți-le cu toată lumea folosind pagina de contact.

Distribuie:

Related posts

Leave a Comment