Sugestii de weekend (10 – 11 februarie 2018)

Un weekend cu putina zapada in program nu strica niciodata, nu? Iar daca la zapada mai adaugam si temperaturi moderate, in jur de -5 grade pentru amandoua zilele, deja este mai bine. Ce face Montrealul in timpul asta? Montrealul petrece, va spunem noi. Orasul se trezeste din amorteala iernii si pulseaza in ritmurile impuse de DJ sau ne cheama la expozitii si saloanele de prezentare care sigur vor gasi cu ce sa ne imbie.

Activități, Festival

Expo YogaPalais des Congres – 10 – 11 februarie pare a fi data potrivita pentru cei ce iubesc linistea interioara si armonia spiritului.
ExpoHabitation de Montréal – nu mai putin de 600 de expozanti va asteapta weekendul acesta la Satdionul Olimpic cu oferte de constructii noi, dar si cu idei de renovare.
Défi canot à glace Montréal – Sunteti pregatiti sa infruntati frigul? Duminica 11 februarie in Vieux Port va avea loc celebra competitie de canoe pe gheata.
Virtual Reality Garden – La Phi Center pana pe 12 februarie vor fi prezentate 5 productii nominalizate la categoria Best immersive production in cadrul festivalului Canadian Screen Awards. Atentie, copiii sub 13 ani nu au acces.
Festival de pêche aux petits poissons des chenaux –  sa nu uitam ca sezonul de pescuit la poulamon este in plina desfasurare si ca in weekenduri, la Sainte-Anne-de-la-Pérade va sunt oferite o multime de activitati, nu numai pescuitul intr-una din cele 500 de cabane pe gheata. Se desfasoara pana in 18 februarie.
Fête des neiges – evenimentul mult asteptat de copiii ce se vor distra in zapada si in multimea de activitati ce ii asteapta. Si anul acesta, ca in fiecare alt an, in Parcul Jean Drapeau, pana in 11 februarie.
Montreal Winter Village – la Parcul Olimpic, pana la 1 aprilie este locul de adunare al celor impatimiti de sporturile de iarna. Dintre atractiile principale: muzica, patinaj in aer liber, mancare buna si pe alese si multe alte atractii.
Aura – la basilica Notre Dame, un spectacol de lumini si sunet unic, realizat de compania montrealeza Moment Factory. Va promitem ca daca va veti uita la videoul de prezentare de pe site-ul oficial veti fi vrajiti. Spectacolul se va desfasura pentru cel putin un an incepand din 21 martie 2017.

Filme Noi

THE 15:17 TO PARIS FIFTY SHADES FREED PETER RABBIT

Expozitii
Napoléon – Art et vie de cour au palais impérial
– Muzeul Beaux-Arts din Montreal ne propune pana in 6 mai 2018 o incursiune in fascinanta lume a lui Napoleon.
Expozitia Leonard Cohen – La Muzeul de Arta Contemporana, pana in 9 aprilie 2018, o expozitie dedicata vietii si creatiei mareului artist.
Amazonia: The Shaman and the Mind of the Forest – Muzeul  Pointe-à-Callière ne prezinta o expozitie cu nu mai putin de 500 de articole apartinand shamanilor si culturii amazoniene.
Indigenous Ingenuity – Montreal Science Center organizeaza o noua expozitie, de data aceasta dedicata primilor locuitori ai acestor pamanturi, indigenii.

West Island
West Island Mommies – Locuiți în vestul insulei? Atunci poate ar fi bine să știți că se desfășoară o mulțime de activități pentru cei mici și nu numai.

Programul de weekend va este prezentat de Quebec.Ro si Zig Zag Roman Canadian.

Cunoașteți alte activități sau locuri care ar putea fi interesante pentru cei din comunitate? Aveți sugestii?
Impărtășiți-le cu toată lumea folosind pagina de contact.

 

Distribuie:

Related posts

Leave a Comment