Sugestii de weekend (11 – 12 februarie 2017)

Ceva mai frig decat ne-am obisnuit in iarna aceasta, insa credem ca este momentul sa profitam, pentru ca organizatorii de concerte, expozitii si saloane de prezentare si-au pus in gand sa ne faca sa uitam de ger si de winter blue.

Activități, Festival

14 Februarie – Valentine’s Day – pregatiti ciocolata, scoateti trandafirii din dulap si puneti-va costumul de ginere (sau rochia de mireasa, dupa caz) pentru ca saptamana aceasta este ziua aceea din an cand ne iubim. Happy Valentine’s Day la toata lumea!
SAT Fest – festival de scurt metraje prezentat de Société des arts technologiques (SAT). Toate filmele sunt prezentate in Satosphère, un dom cu un ecran de 360 de grade. Festivalul se deruleaza pana pe 3 martie, iar intrarea este 18$ de persoana.
Défi canot à glace Montréal – un spectacol unic ce se desfasoara in fiecare iarna. Si de data aceasta, timp de doua zile, zeci de echipaje isi vor pilota canoe-le lungi de 10 metri prin apele inghetate ale fluviului St Laurent.
Salon Expo Yoga – 11 si 12 februarie la Palais des Congres de Montreal este locul de intalnire cu nu mai putin de 150 de expozanti. Puteti asista deasemenea la ateliere de informare si conferinte.
Montreal HomeExpo – 9 si 10 februarie, la Stadionul Olimpic, o expozitie pentru cei pasionati de constructii, de case noi si de piata imobiliara. Cel putin 10 modele de case noi vor fi prezentate si nu mai putin de 100 000 de vizitatori vor fi asteptati. Intrarea va fi 15$ pentru adulti si 6$ pentru copiii sub 12 ani.
Chocolate Show – Je t’aime en chocolat – 10 -12 februarie, la Marché Bonsecours, in Vieux Montreal, prezentari de moda, atelier de ciocolata, vanzare si degustare de produse. In show organizat exact in momentul potrivit, inainte de St Valentine.
Mois de l’histoire des Noirs – 1 – 23  februarie, expozitie dedicata la Primaria Montrealului, dar si o multime de spectacole, reuniuni, prezentari si colocvii.
Igloofest 2017 – eveniment hivernal ce anul acesta va dura cu 6 saptamani, in loc de 4, pentru a celebra aniversarea a 375 de ani de istorie a Montrealului. Concerte, activitati sportive si buna voie la liber si pentru toata lumea sunt garantate pana in 19 februarie.
Village Mammouth – unicul parc de distractii hivernal din MOntreal se deschide anul acesta pe 9 decembrie si va ramane deschis pana in 12 martie, daca temperatura si conditiile meteo o vor permite. Patinaj, glisade, restaurante mobile, muzica, DJ de renume, petrecere si voie buna sunt cateva din ingredientele ce vor face din aceasta activitate o prioritate pentru cei mai multi dintre dvs.
Luminothérapie  – in Quartier des Spectacle sunteti asteptati sa faceti muzica cu ajutorul unor cilindrii gigantici, luminati cu imagini din povestile pentru copii. Instalatia va fi activa pana in 29 ianuarie, cu incepere din 8 decembrie.

[box border_color=”blue” border_width=”2px” corners=”8px / 16px”]

Solutii ipotecare adaptate nevoilor dumneavoastra
Sunteti preaprobat pentru cumpararea unei proprietati? Serviciul este gratuit.
Refinantare, Reinnoirea ipotecii
10 ani experienta in domeniul financiar in Quebec
Romulus Stroe – 514 652 9372 – www.imobiliar.ca

[/box]
Filme Noi

FIFTY SHADES DARKER JOHN WICK: CHAPTER 2 THE LEGO BATMAN MOVIE


Expozitii
Terre d’Asie – la Muzeul Pointe-à-Callières, expozitie temporara ce va este propusa pana in 19 martie.
Chagall: Colour and Music – muzica a fost intotdeauna o sursa de inspiratie pentru artistul cu originii ruso-franceze. Sub aceasta nota, la Montreal Museum of Fine Arts vor fi prezentate nu mai putin de 400 de exponate ce au influentat viata si cariera artistului. Expozitia va fi deschisa pana in 11 iunie.
From the Lands of Asia – expozitie prezentata la Muzeul Pointe-à-Callière pana in 19 martie 2017. Sunt prezentate nu mai putin de 500 de artifacte din Asia de Est, unele dintre ele datand chiar din perioada neolitica.
Animal Inside Out: BODY WORLD – expozitie ce isi doreste sa va familiarizeze cu corpurile diferitelor animale, prezentata la Centre des Sciences pana in 12 martie 2017.
Notman, photographe visionnaire – la Muzeul McCord pana in 26 martie 2017. William Notman (1826–1891) a fost primul fotograf canadian de renume international.
Les aventures d’Alfred – la Muzeul McCord, pana pe 12 mars 2017. O poveste ce merita vazuta si auzita, pe care cu siguranta cei mici, intre 4 si 9 ani o vor indragi.

West Island
West Island Mommies – Locuiți în vestul insulei? Atunci poate ar fi bine să știți că se desfășoară o mulțime de activități pentru cei mici și nu numai.

Programul de weekend va este prezentat de Quebec.Ro si Zig Zag Roman Canadian. iulie, in parcul

Cunoașteți alte activități sau locuri care ar putea fi interesante pentru cei din comunitate? Aveți sugestii?
Impărtășiți-le cu toată lumea folosind pagina de contact.

Distribuie:

Related posts

Leave a Comment