Sugestii de weekend (11 – 12 martie 2017)

Chiar daca este aproape jumatatea lunii martie, iarna nu vrea sa se dea batuta si insista cu temperaturi care mai de care mai spargatoare de recorduri negative. Nu este grav, pana la urma tot gasim ceva de facut si vizitat, asta este sigur, pentru ca in Montreal tot timpul se intampla ceva. atentie insa, foarte multe din activitatile prezentate se incheie la acest sfarsit de saptamana, asa ca alegeti ce va place si aveti grija sa nu ratati.

Activități, Festival
Salon de la beauté Montréal
– 12 si 13 martie la Palais des Congres. Pregatiti-va pentru o intalnire cu specialisti din domeniul esteticii, coafurii si a machiajului. Un salon pentru profesionisti si nu numai.
Montréal en lumière – pe 23 februarie s-a dat startul evenimentului anual ce ne aduce in prim plan concerte, expozitii interioare si exterioare si multe alte manifestari menite sa ne scoata din amorteala iernii. A 18-a editie, de anul acesta, se va incheia pe 11 martie.
Illuminart – expozitie exterioara de jocuri de lumini si culori, din cadrul festivalului Montréal en lumière, se desfasoara in acelasi interval, din 23 februarie si pana in 11 martie. Va puteti delecta privirile cu creatiile artistice tehnologice in zona Boulevardului Maisonneuve si Place des Arts.
Montreal National Home Show (Salon Habitation) – din 10 si pana in 19 martie la Place Bonaventure. O oportunitate sa descoperiti ultimele tendinte in materie de decoratiuni interioare si de a cunoaste tehnici si materiale noi pentru renovarea casei.
Papillons en libertébucuria copiilor, dar si a adultilor, minunatul spectacol al efemerelor insecte se va desfasura si anul aceta la Gradina Botanica, intre 23 februarie si 30 aprilie.
Disney sur Glace : Suivez votre cœur – din 8 si pana in 12 martie, la Centre Bell, un spectacol pentru cei mici, insa si pentru cei mari ce iubesc povestile din lumea magica a lui Disney, cu printi si printese.
Festival Montréal joue – nu doar pentru ca este saptamana de vacanta, insa un festival dedicat jocurilor de tot felul?! Cine poate spune nu la asa ceva. Pana in 12 martie, mai mult de 200 de activitati gratuite.
Festival international de film pour enfants de Montréal – din 4 si pana in 12 martie, un festival de film numai pentru ei, pentru cei mici.
Art souterrain – 6 km de expozitie, nu mai putin de 70 de exponate, toate situate in galeriile subterane din centru orasului. Expozitia se desfasoara din 4 si pana in 26 martie.
Village Mammouth – unicul parc de distractii hivernal din Montreal s-a deschis anul acesta pe 9 decembrie si va ramane asa pana in 12 martie, daca temperatura si conditiile meteo o vor permite. Patinaj, glisade, restaurante mobile, muzica, DJ de renume, petrecere si voie buna sunt cateva din ingredientele ce vor face din aceasta activitate o prioritate pentru cei mai multi dintre dvs.

[box border_color=”blue” border_width=”2px” corners=”8px / 16px”]

Solutii ipotecare adaptate nevoilor dumneavoastra
Sunteti preaprobat pentru cumpararea unei proprietati? Serviciul este gratuit.
Refinantare, Reinnoirea ipotecii
10 ani experienta in domeniul financiar in Quebec
Romulus Stroe – 514 652 9372 – www.imobiliar.ca

[/box]
Filme Noi

KONG: SKULL ISLAND


Expozitii
Terre d’Asie – la Muzeul Pointe-à-Callières, expozitie temporara ce va este propusa pana in 19 martie.
Chagall: Colour and Music – muzica a fost intotdeauna o sursa de inspiratie pentru artistul cu originii ruso-franceze. Sub aceasta nota, la Montreal Museum of Fine Arts vor fi prezentate nu mai putin de 400 de exponate ce au influentat viata si cariera artistului. Expozitia va fi deschisa pana in 11 iunie.
From the Lands of Asia – expozitie prezentata la Muzeul Pointe-à-Callière pana in 19 martie 2017. Sunt prezentate nu mai putin de 500 de artifacte din Asia de Est, unele dintre ele datand chiar din perioada neolitica.
Animal Inside Out: BODY WORLD – expozitie ce isi doreste sa va familiarizeze cu corpurile diferitelor animale, prezentata la Centre des Sciences pana in 12 martie 2017.
Notman, photographe visionnaire – la Muzeul McCord pana in 26 martie 2017. William Notman (1826–1891) a fost primul fotograf canadian de renume international.
Les aventures d’Alfred – la Muzeul McCord, pana pe 12 mars 2017. O poveste ce merita vazuta si auzita, pe care cu siguranta cei mici, intre 4 si 9 ani o vor indragi.

West Island
West Island Mommies – Locuiți în vestul insulei? Atunci poate ar fi bine să știți că se desfășoară o mulțime de activități pentru cei mici și nu numai.

Programul de weekend va este prezentat de Quebec.Ro si Zig Zag Roman Canadian. iulie, in parcul

Cunoașteți alte activități sau locuri care ar putea fi interesante pentru cei din comunitate? Aveți sugestii?
Impărtășiți-le cu toată lumea folosind pagina de contact.

Distribuie:

Related posts

Leave a Comment