Sugestii de weekend (15 – 16 aprilie 2017)

Weekend de Sarbatori Pascale, weekend luminat ce ne gaseste cu sufletele curate si cu dragoste de cei apropiati noua, de parinti, de copii, de prieteni. Weekend cu temperaturi calde, insa ce ne va aduce si ceva ploaie incepand de sambata dupa amiaza si pana duminica seara. Insa ploaia nu ne va tine in casa, in mod sigur, asa ca pentru aceia dintre dumneavoastra ce isi doresc sa iasa, sa participe la evenimentele orasului, am pregatit o lista cu cele mai interesante locuri unde puteti merge.

Activități, Festival
Papillons en liberté
– bucuria copiilor, dar si a adultilor, minunatul spectacol al efemerelor insecte se va desfasura si anul aceta la Gradina Botanica, intre 23 februarie si 30 aprilie.
Aura – la basilica Notre Dame, un spectacol de lumini si sunet unic realizat de compania montrealeza Moment Factory. Va promitem ca daca va veti uita la videoul de prezentare de pe site-ul oficial, veti fi vrajiti. Spectacolul se va desfasura pentru cel putin un an incepand din 21 martie 2017.
21 de balansoare – evenimentul integrat in cadrul Printemps Numerique se intoarce la Place des Arts, de data aceasta intre 10 aprilie si 28 mai.
Résonances boréalesla SAT, lasati-va cuprinsi in magia unui spectacol de lumini pe muizca pianistului Roman Zavada pana in 29 aprilie.
Volta – ca in fiecare an in Vieux Port se va instala cortul Cirque de Soleil pentru o noua reprezentatie. Spectacolele vor incepe in 20 aprilie si vor continua pana in 23 iulie.
To The Retro Videogame Sale – La Plaza St-Hubert, sambata 15 aprilie, o expozitie cu vanzare si intrare libera pentru pasionatii de jocuri video.
Vues d’Afrique – Festival international de cinéma – manifestare recunoscuta la nivel mondial ca fiind cea mai importanta in America de Nord, este la cea de-a 33-a editie si se va desfasura intre 14 si 23 aprilie. Descoperiti legaturile dintre realitate si imaginar din tarile africane.
Hockey night with friends – petreceti seara de vineri intr-unul din multele baruri sportive din Montreal sau acasa urmarind incepand cu ora 19 al doilea meci al playoff-ului contra celor de la Rangers.

[box border_color=”blue” border_width=”2px” corners=”8px / 16px”]

Solutii ipotecare adaptate nevoilor dumneavoastra
Sunteti preaprobat pentru cumpararea unei proprietati? Serviciul este gratuit.
Refinantare, Reinnoirea ipotecii
10 ani experienta in domeniul financiar in Quebec
Romulus Stroe – 514 652 9372 – www.imobiliar.ca

[/box]

Filme Noi

THE FATE OF THE FURIOUS


Expozitii
Mode Expo 67 – la muzeul McCord din 17 martie si pana in 1 octombrie, o expozitie ce isi doreste sa reinvie atmosfera din timpul celebrei Expozitii din 1967. Fotografie, documentare, marturii.
Chagall : couleur et musique – pana in 28 iunie un univers poetic si fantezist al artistului, exprimat intr-o expozitie de pictura la Musée des beaux-arts.
CSI : The Experience – o noua expozitie prezentata la Centrul de Stiinte din Montreal (IMAX) din 6 aprilie si pana in 4 septembrie.
Et maintenant regardez cette machine – expozitie apartinand lui Emanuel Licha si Mundos de Teresa Margolles la Muzeul de arta contemporana, pana in 14 mai.
Aislin, 50 années de caricatures – La Muzeul McCord pana in 13 august, o retrospectiva a operei unuia din cei mai mari caricaturisti ai Canadei, Aislin.
Amazonia: The Shaman and the Mind of the Forest – Muzeul  Pointe-à-Callière ne prezinta incepand cu 20 aprilie o expozitie cu nu mai putin de 500 de articole apartinand shamanilor si culturii amazoniene.

West Island
West Island Mommies – Locuiți în vestul insulei? Atunci poate ar fi bine să știți că se desfășoară o mulțime de activități pentru cei mici și nu numai.

Programul de weekend va este prezentat de Quebec.Ro si Zig Zag Roman Canadian.

Cunoașteți alte activități sau locuri care ar putea fi interesante pentru cei din comunitate? Aveți sugestii?
Impărtășiți-le cu toată lumea folosind pagina de contact.

Distribuie:

Related posts

Leave a Comment