Sugestii de weekend (18 – 19 martie 2017)

Weekend verde saptamana aceasta in Montreal! Stati linistiti, nu ne-am mutat din oras si nici nu prezentam activitatile din Caraibe. Weekendul este verde pentru ca toti irlandezii sarbatoresc  St-Patrick, sarbatoare cand se poarta culoarea verde, culoarea lor traditionala. Si pentru ca este St-Patrick si temperatura este de partea noastra, eu zic sa nu ratam momentul si sa iesim afara, in principal duminica atunci cand Rue Ste-Catherina va fi invadata cu ocazia mult asteptatei defilari.

Activități, Festival
Papillons en liberté
– bucuria copiilor, dar si a adultilor, minunatul spectacol al efemerelor insecte se va desfasura si anul aceta la Gradina Botanica, intre 23 februarie si 30 aprilie.
St. Patrick’s Day Parade – pe 19 martie toata lumea se imbraca in verde si iese la parada, pentru ca este evenimentul anului, parada de St-Patrick.
Another Brick In The Wall — L’opéra – la Place des Arts, Opera din Montreal prezinta in premiera pana pe 27 martie, o adaptare a celebrei piese The Wall a lui Roger Waters.Pe scena 8 solisti, 48 de coristi si 70 de muzicieni.
FIKAS – festival al culturii si artei scandinave, ne aduce in prim plan viata sociala si artistica din tarile scandinave prin intermediul muzicii, al cinematografiei si al gastronomiei sau literaturii. In desfasurare intre 17 si 24 martie.
Salon Habitation – a inceput in 10 martie si va ramane deschis pana in 19 martie la Place Bonaventure. O oportunitate sa descoperiti ultimele tendinte in materie de decoratiuni interioare si de a cunoaste tehnici si materiale noi pentru renovarea casei.
Le Salon National de la Femme – 17 – 19 martie, la Palais des Congres. Cele mai diverse subiecte sunt abordate la acest salon dedicat sexului frumos : business, mancare, moda , turism sau estetica.
Art souterrain – 6 km de expozitie, nu mai putin de 70 de exponate, toate situate in galeriile subterane din centru orasului. Expozitia se desfasoara din 4 si pana in 26 martie.
Salon du disque et des arts underground de Montréal – 18 si 19 martie la Biserica St-Denis. Mai mult de atat, intrarea este gratuita.

[box border_color=”blue” border_width=”2px” corners=”8px / 16px”]

Solutii ipotecare adaptate nevoilor dumneavoastra
Sunteti preaprobat pentru cumpararea unei proprietati? Serviciul este gratuit.
Refinantare, Reinnoirea ipotecii
10 ani experienta in domeniul financiar in Quebec
Romulus Stroe – 514 652 9372 – www.imobiliar.ca

[/box]
Filme Noi

BEAUTY AND THE BEAST


Expozitii
From the Lands of Asia – expozitie prezentata la Muzeul Pointe-à-Callière pana in 19 martie 2017. Sunt prezentate nu mai putin de 500 de artifacte din Asia de Est, unele dintre ele datand chiar din perioada neolitica.
Mode Expo 67 – la muzeul McCord din 17 martie si pana in 1 octombrie, o expozitie ce isi doreste sa reinvie atmosfera din timpul celebrei Expozitii din 1967. Fotografie, documentare, marturii.
Chagall : couleur et musique – pana in 28 iunie un univers poetic si fantezist al artistului, exprimat intr-o expozitie de pictura la Musée des beaux-arts.
Notman, photographe visionnaire – la Muzeul McCord pana in 26 martie 2017. William Notman (1826–1891) a fost primul fotograf canadian de renume international.

West Island
West Island Mommies – Locuiți în vestul insulei? Atunci poate ar fi bine să știți că se desfășoară o mulțime de activități pentru cei mici și nu numai.

Programul de weekend va este prezentat de Quebec.Ro si Zig Zag Roman Canadian. iulie, in parcul

Cunoașteți alte activități sau locuri care ar putea fi interesante pentru cei din comunitate? Aveți sugestii?
Impărtășiți-le cu toată lumea folosind pagina de contact.

Distribuie:

Related posts

Leave a Comment