Sugestii de weekend (21 – 22 ianuarie 2017)

A trecut perioada de letargie impusa de sarbatorile de iarna, iar Montrealul incepe sa se trezeasca si ne imbie. Weekend magnific, cu vreme blanda si temperaturi ce imbie la plimbare, la iesit pe partiile de schi sau in oras. Oricum ar fi si orice ati face, un lucru este sigur: nu este de stat in casa. Cu atat mai mult cu cat o multime de activitati, expozitii, saloane, spectacole si filme ne asteapta sa scoatem nasul afara.

Activități, Festival
Salon Auto de Montréal – un clasic al inceputurilor de an in Montreal deja, si anul acesta Salonul auto va asteapta la Palais de Congres, din 20 ianuarie si pana in 29. Nu mai putin de 75 de marci de automobile si o sectiune dedicata masinilor tunate (perfomance zone) isi dau intalnire.
Happening Gourmand – unul dintre cele mai asteptate festivaluri culinare din oras va asteapta pana in 5 februarie la unele dintre cele mai bune restaurante ce si-au propus sa va ofere meniuri fixe la preturi cuprinse intre 25$ si 30$.
Igloofest 2017 – eveniment hivernal ce anul acesta va dura cu 6 saptamani, in loc de 4, pentru a celebra aniversarea a 375 de ani de istorie a Montrealului. Concerte, activitati sportive si buna voie la liber si pentru toata lumea sunt garantate pana in 19 februarie.
La descente Saint Denis – fara dubiu, unul din evenimentele ce nu trebuiesc ratate in weekendul acesta. Un parcurs de 280 de metri ce va fi coborat in celebrele “boite à savon”. Incepand cu ora 10.30 sunteti asteptati sa admirati masinile si sa cunoasteti echipajele, iar startul cursei se va da la ora 13.30
Fête des neiges – pana pe 5 februarie in ParculJean Drapeau. Credem ca nu mai este nevoie de nicio prezentare, dar nu ne putem abtine sa va spunem ca nu mai putin de 20 de activitati va sunt propuse: plimbari cu sania trasa de caini, tiroliana, glissade, concerte la fiecare sfarsit de saptamana, etc.
Salon de l’amour et de la séduction – la Place Bonaventure, weekendul acesta 20-22 ianuarie. Aflat la a 23-a editie suntem convinsi ca salonul nu va dezamgi nici anul acesta. Spectacole erotice, prezentari de produse si conferinte despre educatia sexuala.
Village Mammouth – unicul parc de distractii hivernal din MOntreal se deschide anul acesta pe 9 decembrie si va ramane deschis pana in 12 martie, daca temperatura si conditiile meteo o vor permite. Patinaj, glisade, restaurante mobile, muzica, DJ de renume, petrecere si voie buna sunt cateva din ingredientele ce vor face din aceasta activitate o prioritate pentru cei mai multi dintre dvs.
Luminothéraphie – in Quartier des Spectacle sunteti asteptati sa faceti muzica cu ajutorul unor cilindrii gigantici, luminati cu imagini din povestile pentru copii. Instalatia va fi activa pana in 29 ianurie, cu incepere din 8 decembrie.

[box border_color=”blue” border_width=”2px” corners=”8px / 16px”]

Solutii ipotecare adaptate nevoilor dumneavoastra
Sunteti preaprobat pentru cumpararea unei proprietati? Serviciul este gratuit.
Refinantare, Reinnoirea ipotecii
10 ani experienta in domeniul financiar in Quebec
Romulus Stroe – 514 652 9372 – www.imobiliar.ca

[/box]
Filme Noi

SPLIT XXX 3: THE RETURN OF XANDER CAGE THE FOUNDER

Expozitii
Terre d’Asie – la Muzeul Pointe-à-Callières, expozitie temporara ce va este propusa pana in 19 martie.
Robert Mapplethorpe –  pana in 22 ianuarie 2017, la Musée des beaux-arts de Montréal, expozitie de fotografie a artistului american ce expune in premiera in Canada. Portrete ale unor celebritati din lumea filmului (Richard Gere, Andy Warhol, Patti Smith, Yoko Ono), nuduri si natura moarta.
From the Lands of Asia – expozitie prezentata la Muzeul Pointe-à-Callière pana in 19 martie 2017. Sunt prezentate nu mai putin de 500 de artifacte din Asia de Est, unele dintre ele datand chiar din perioada neolitica.
Animal Inside Out: BODY WORLD – expozitie ce isi doreste sa va familiarizeze cu corpurile diferitelor animale, prezentata la Centre des Sciences pana in 12 martie 2017.
Notman, photographe visionnaire – la Muzeul McCord pana in 26 martie 2017. William Notman (1826–1891) a fost primul fotograf canadian de renume international.

Cei mici
Les aventures d’Alfred – la Muzeul McCord, pana pe 12 mars 2017. O poveste ce merita vazuta si auzita, pe care cu siguranta cei mici, intre 4 si 9 ani o vor indragi.

West Island
West Island Mommies – Locuiți în vestul insulei? Atunci poate ar fi bine să știți că se desfășoară o mulțime de activități pentru cei mici și nu numai.

Programul de weekend va este prezentat de Quebec.Ro si Zig Zag Roman Canadian. iulie, in parcul

Cunoașteți alte activități sau locuri care ar putea fi interesante pentru cei din comunitate? Aveți sugestii?
Impărtășiți-le cu toată lumea folosind pagina de contact.

Distribuie:

Related posts

Leave a Comment