Sugestii de weekend (7 – 8 aprilie 2018)

Sfarsit de saptamana sfant si plin de incarcatura spirituala, de pace si lumina, weekend de Pasti pentru majoritatea dintre noi, crestinii ortodocsi. Din pacate, weekendul trecut a fost cel cu zile libere mai multe, insa acum vom incerca sa ne impartim timpul intre mesele imbelsugate cu familia si prietenii si activitatile ce impanzesc orasul in acest inceput de primavara ce se lasa asteptata.

Activități, Festival

Parents and Kids Fair – 5 – 8 aprilie la Place Bonaventure. Un salon expozitional dedicat celor ce asteapta un copil sau celor ce sunt parinti ai unor micuti cu varste de pana la 6 ani. Ajuns la editia cu numarul 26, organizatorii ne asigura ca vom avea parte de nenumarate surprize placute.
Monster Spectacular – 7 aprilie, ora 19.00 la Parcul Olimpic. Pentru cei pasionati de camioane cu sute de cai putere si de cascadorii care mai de care mai impresionante, locul de intalnire este deja stabilit: Parcul Olimpic.
Printemps nordique – la Place des Arts, din 4 si pana in 29 aprilie, aveti ocazia sa asistati la o manifestare artistica si culturala de anvergura, manifestare ce isi propune sa va faca cunoscuta cultura unor tari apropiate climatic de Quebec si anume: Danemarca, Finlanda, Islanda, Norvegia si Suedia.
Outdoor Adventure Travel Show – la Palais des Congres, weekendul acesta are loc salonul dedicat pasionatilor de camping, drumetie si aventura. O multime de prezentari si lansari de noi produse vor fi in program.

Papillons en liberté – Gradina Botanica va asteapta si anul acesta, ca si in cei dinainte, cu spectacolul minunat al gingaselor si coloratelor insecte. Se desfasoara pana in 29 aprilie.
Visite guidée de la Ville Souterraine – pana in luna martie va propunem ca sambata sa participati la una din vizitele ghidate ce va vor plimba pe parcursul a 5km prin subteranele comerciale orasului. Cost 24$ de persoana, rezervare necesara.
Oasis musicale – manifestare artistica si culturala dedicata muzicii de camera, in interpretarea unor artisti de renume. Concertele au loc in bisericile din Montreal si in general sunt gratuite.
Aura – la basilica Notre Dame, un spectacol de lumini si sunet unic, realizat de compania montrealeza Moment Factory. Va promitem ca daca va veti uita la videoul de prezentare de pe site-ul oficial veti fi vrajiti. Spectacolul se va desfasura pana in 29 decembrie 2018.

Filme Noi

 

A QUIET PLACE BLOCKERS CHAPPAQUIDDICK YOU WERE NEVER REALLY HERE

Expozitii
Napoléon – Art et vie de cour au palais impérial
– Muzeul Beaux-Arts din Montreal ne propune pana in 6 mai 2018 o incursiune in fascinanta lume a lui Napoleon.
Expozitia Leonard Cohen – La Muzeul de Arta Contemporana, pana in 9 aprilie 2018, o expozitie dedicata vietii si creatiei mareului artist.
Amazonia: The Shaman and the Mind of the Forest – Muzeul  Pointe-à-Callière ne prezinta o expozitie cu nu mai putin de 500 de articole apartinand shamanilor si culturii amazoniene.
Gabor Szilasi – Le monde de l’art à Montréal 1960-1980 – pana in 29 aprilie mai aveti inca ocazia sa vedeti o expozitie inedita la muzeul McCord. Fotografie de moda in anii 1960 – 1980.

West Island
West Island Mommies – Locuiți în vestul insulei? Atunci poate ar fi bine să știți că se desfășoară o mulțime de activități pentru cei mici și nu numai.

Cunoașteți alte activități sau locuri care ar putea fi interesante pentru cei din comunitate? Aveți sugestii?
Impărtășiți-le cu toată lumea folosind pagina de contact.

 

Distribuie:

Related posts

Leave a Comment