Sugestii de weekend (7 – 8 ianuarie 2017)

Primul weekend din 2017, primul articol din seria de sugestii pentru timpul liber in 2017. Am inceput un nou an, energia este la cote maxime, dorinta de a iesi si de a ne misca asemenea, dupa toate zilele de festin pe care le-am petrecut in jurul meselor imbelsugate alaturi de prieteni si de cei dragi. Haideti sa vedem impreuna ce se intampla in oras si sa incercam sa gasim cel mai bun loc si cea mai placuta activitate de weekend.

Activități, Festival
Barbegazi – Festival hivernal al sporturilor de actiune. Un pachet de adrenalina si multa distractie, se desfasoara in Quartier des Spectacles in weekendurile 6 – 8 si 13 – 14 ianuarie.
Les Amis de la montagne – incepand de maine puteti descoperi Mount Royal facand schi de fond sau in plimbari cu rachetele.
Happening Gourmand – aflat la editia cu numarul 10, aceasta manifestare culinara va invita incepand cu 5 ianuarie sa descoperiti meniuri exclusiviste in diferite restaurante din Montreal la preturi prestabilite de 23 $, 26 $ sau 30 $.
Kinky Boots
– un show muzical ce vine direct din Broadway, show ce a obtinut nu mai putin de 6 premii Tony Awards in 2013. Spectacolul este prezentat pana pe 8 ianuarie la Place des Arts.
Let’s Get Married – daca este inceput de an, este timpul pentru cel mai mare salon din Canada dedicat nuntilor. 7 si 8 ianuarie la Place Bonaventure.
Village Mammouth – unicul parc de distractii hivernal din MOntreal se deschide anul acesta pe 9 decembrie si va ramane deschis pana in 12 martie, daca temperatura si conditiile meteo o vor permite. Patinaj, glisade, restaurante mobile, muzica, DJ de renume, petrecere si voie buna sunt cateva din ingredientele ce vor face din aceasta activitate o prioritate pentru cei mai multi dintre dvs.
Luminothéraphie 
– in Quartier des Spectacle sunteti asteptati sa faceti muzica cu ajutorul unor cilindrii gigantici, luminati cu imagini din povestile pentru copii. Instalatia va fi activa pana in 29 ianurie, cu incepere din 8 decembrie.

[box border_color=”blue” border_width=”2px” corners=”8px / 16px”]

Solutii ipotecare adaptate nevoilor dumneavoastra
Sunteti preaprobat pentru cumpararea unei proprietati? Serviciul este gratuit.
Refinantare, Reinnoirea ipotecii
10 ani experienta in domeniul financiar in Quebec
Romulus Stroe – 514 652 9372 – www.imobiliar.ca

[/box]
Filme Noi

A MONSTER CALLS HIDDEN FIGURES UNDERWORLD: BLOOD WARS

Expozitii
Pavillon pour la Paix Michal et Renata Hornstein la Musée des beaux-arts pana in 15 ianuarie, o expozitie realizata gratie unei donatii impresionante de mai mult de 750 de opere de arta. Intrarea este libera.
Robert Mapplethorpe
 
–  pana in 22 ianuarie 2017, la Musée des beaux-arts de Montréal, expozitie de fotografie a artistului american ce expune in premiera in Canada. Portrete ale unor celebritati din lumea filmului (Richard Gere, Andy Warhol, Patti Smith, Yoko Ono), nuduri si natura moarta.
From the Lands of Asia – expozitie prezentata la Muzeul Pointe-à-Callière pana in 19 martie 2017. Sunt prezentate nu mai putin de 500 de artifacte din Asia de Est, unele dintre ele datand chiar din perioada neolitica.
Animal Inside Out: BODY WORLD – expozitie ce isi doreste sa va familiarizeze cu corpurile diferitelor animale, prezentata la Centre des Sciences pana in 12 martie 2017.
Notman, photographe visionnaire – la Muzeul McCord pana in 26 martie 2017. William Notman (1826–1891) a fost primul fotograf canadian de renume international.
Fragments d’humanité. Archéologie du Québec – muzeul Pointe-à-Callière va prezinta pana in 8 ianuarie 2017 o expozitie dedicata celebrarii a 50 de ani de arheologie in Quebec. Merita mentionat ca este prima expozitie de asemenea anvergura organizata in Quebec.

Cei mici
Harry Potter’s World: Renaissance Science, Magic, and Medicine – pana pe 7 ianuarie, o expozitie plina de magie si mister la Westmount Public Library, 4574 Rue Sherbrooke O.
Mary Poppins – comedie muzicala pentru cei mici, la teatrul St-Denis. Spectacol prezentat pana in 7 ianuarie.
Santas Are Taking Over the Stewart Museum – pana in 8 ianuarie expozitia va prezinta nu mai putin de 30 de figurine Mos Craciun, care mai de care mai deosebite, precum si un Szalasi doll castle care se animeaza atunci cand canta muzica. Expozitia este in totalitate gratuita.
Les aventures d’Alfred – la Muzeul McCord, pana pe 12 mars 2017. O poveste ce merita vazuta si auzita, pe care cu siguranta cei mici, intre 4 si 9 ani o vor indragi.
Les pères Noël débarquent au Musée Stewart – expozitie gratuita intre 16 noiembrie si 8 ianuarie 2017. Prezentata pentru a 4a oara, expozitia tinde sa devina o traditie si ne promite mai multe exponate decat in anii precedenti.
Astéroïde : mission extrême / Un jour sur Mars – Planetarium – program dublu, prezentat pana in 31 decembrie 2016.
Nous sommes des étoiles – un film de animatie pentru toata familia. Pana in 31 decembrie la Planetarium.

West Island
West Island Mommies – Locuiți în vestul insulei? Atunci poate ar fi bine să știți că se desfășoară o mulțime de activități pentru cei mici și nu numai.

Programul de weekend va este prezentat de Quebec.Ro si Zig Zag Roman Canadian. iulie, in parcul

Cunoașteți alte activități sau locuri care ar putea fi interesante pentru cei din comunitate? Aveți sugestii?
Impărtășiți-le cu toată lumea folosind pagina de contact.

Distribuie:

Related posts

Leave a Comment